Allin päivän seminaarissa vuonna 2023 aiheena on Perheet ja perheellistyvät 2020-luvun Suomessa – tilastot ja tutkimukset vaikuttavien käytännön ratkaisujen ja perhepolitiikan tukena tulevaisuudessa. Tervetuloa mukaan seminaariin 31.1.2023 klo 12:00-15:00 Tiedekulman Think Loungeen!

Perheet ja läheissuhteet ovat keskeinen osa ihmisten elämää. Suomen kaltaisessa maassa perheiden turvallisuutta ei voi erottaa yhteiskunnan tarjoamasta tuesta ja turvasta. Tutkimusten, tilastojen ja arjesta nousevien heikkojen signaalien avulla saamme viestejä perheiden tilasta nyky-Suomessa. Mitä kertoo se, että Suomessa moni perheellistyvä toivoisi enemmän lapsia kuin saa? Mitä uutta perheiden monimuotoistuminen tuo suomalaiseen yhteiskuntaan? Miten osaamme vastata kriiseihin, jotka koettelevat perheiden turvallisuutta?

Allin päivän seminaari on säätiön läheisten kumppaneiden Itlan ja Väestöliiton kanssa yhdessä toteutettu keskustelutilaisuus ja katsaus perheiden ja perheellistyvien vointiin 2020-luvun Suomessa. Tilaisuus on avoin ja suunnattu erityisesti kaikille, jotka työkseen hyödyntävät perheisiin ja perheiden läheissuhteisiin liittyvää tietoa tai tekevät päätöksiä tämän tiedon varassa.

Tutustu ohjelmaan Alli Paasikiven säätiön sivuilla.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulolle ja keskustelemaan!

 

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa 14. helmikuuta saakka Alli Paasikiven Säätiön verkkosivulla.

Ajankohta
Ajankohta31.01.2023
Kellonaika12:00 15:00
Paikka
PaikkaTiedekulma, Think Lounge, Yliopistonkatu 4, Helsinki
Katso kartalta