Etsimme kahta projektitutkijaa Samalta viivalta – ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen -tutkimus- ja kehittämisohjelmaan. Avoimet tehtävät ovat määrällisen tutkimuksen projektitutkija ja soveltavan tutkimuksen projektitutkija.

Itla rekrytoi määräaikaiseen työsuhteeseen kaksi projektitutkijaa Samalta viivalta – ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen -tutkimus- ja kehittämisohjelmaan. Toivomme, että tehtäviin valittavat voisivat aloittaa syyskuun 2023 alussa. Molempien työsuhteiden kesto on vuoden 2024 loppuun.

Millaista määrällisen tutkimuksen projektitutkijaa haemme?

Työpäiväsi ja -viikkosi koostuvat vaihtelevasti tiimin kanssa tehtävästä tutkimuksesta, sidosryhmäyhteistyöstä (ml. kansainvälinen yhteistyö) ja päätöksentekoon vaikuttamisesta. Haemme lapsiperheköyhyydestä ja laajemmin perheiden hyvinvoinnista kiinnostunutta, soveltavasta tutkimuksesta innostuvaa tutkijaa. Haemme tutkijaa, jolla on vahva osaaminen määrällisistä tutkimusmenetelmistä. Tieteen popularisointi on toivottavasti mielestäsi tärkeää.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävään valittavalta odotamme aitoa kiinnostusta lasten ja perheiden hyvinvoinnista ja kokemusta siihen liittyvästä tutkimuksesta. Arvostamme monipuolista tutkimuskokemusta, joustavuutta, aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Odotamme kokemusta määrällisestä tutkimuksesta erilaisten kysely- ja rekisteriaineistojen parissa.

Millaista soveltavan tutkimuksen projektitutkijaa haemme?

Työpäiväsi ja -viikkosi koostuvat vaihtelevasti tiimin kanssa tehtävästä tutkimuksesta, sidosryhmäyhteistyöstä (ml. kansainvälinen yhteistyö), päätöksentekoon vaikuttamisesta, nuorten kanssa työskentelystä ja tapahtumien ja työpajojen suunnittelusta ja fasilitoinnista. Haemme lapsiperheköyhyydestä ja laajemmin perheiden hyvinvoinnista kiinnostunutta, soveltavasta tutkimuksesta innostuvaa tutkijaa. Arvostamme kokemusta tai kiinnostusta kanssatutkimukseen. Tieteen popularisointi on toivottavasti mielestäsi tärkeää.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävään valittavalta odotamme aitoa kiinnostusta lasten ja perheiden hyvinvoinnista ja kokemusta siihen liittyvästä tutkimuksesta. Arvostamme monipuolista tutkimuskokemusta, joustavuutta, aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Miksi projektitutkijaksi meille?

Meillä pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön, joka muotoutuu vahvuuksiesi ympärille. Olet mukana yhteiskunnallisesti vaikuttavan säätiön toiminnassa ja pääset tuottamaan tutkitun tiedon avulla ratkaisuja aikamme isoihin ongelmiin. Toimistomme sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Olemme paikkariippumaton työpaikka eli voit vaikuttaa siihen, missä teet työtäsi. Uudistamme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, virike- ja työmatkaedun – ja mukavat työkaverit!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköisesti 26.06.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen rekry@itla.fi. Edit: hakuaikaa on jatkettu määrällisen tutkimuksen projektitutkijan tehtävän osalta 30.6.2023 saakka, koska hakuilmoitus oli virheellisesti poistunut ennen hakuajan päättymistä TE-palveluiden sivuilta.

Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään otsikoksi ”Projektitutkija” ja nimeä liitetiedostona oleva hakemus, suosittelijat ja ansioluettelo muodossa ”sukunimi-projektitutkija-määrällinen” tai ”sukunimi-projektitutkija-soveltava”.

Lisätietoja

Tutkimusprofessori Tiina Ristikari, tiina.ristikari@itla.fi, 050 917 7396 ja

Määrällinen tutkimus: Projektitutkija Lauri Mäkinen, lauri.makinen@itla.fi,  040 663 9626

Soveltava tutkimus: Erityisasiantuntija Mari Hirvonen, mari.hirvonen@itla.fi, 044 363 7276

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla edistää ja tukee Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Kasvava ja kehittyvä Itla toimii sillanrakentajana tutkimuksen, käytännön ja päätöksenteon välillä.  

(Sivua muokattu 27.6.2023 klo 10.44, määrällisen tutkimuksen projektitutkijan tehtävän hakuajan jatkuminen.)