Itla rekrytoi hallinto- ja HR-koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun 2023 alusta vuoden 2025 loppuun. Toivomme, että tehtävään valittava voisi aloittaa toukokuun 2023 alussa. Haku on auki 16. huhtikuuta saakka.

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla edistää ja tukee Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Itla on nopeasti kehittyvä ja kansainvälistyvä toimija lapsi- ja perhepoliittisella kentällä.  

Millaista henkilöä haemme? 

Työpäiväsi ja -viikkosi koostuvat monipuolisista säätiö- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Säätiöhallinnon osalta tehtäviisi kuuluvat säätiön hallinnon toimintojen kehittämiseen osallistuminen, säätiön toimielinten kokousvalmistelut ja kokouksissa sihteerinä toimiminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat toimitiloihin liittyvät käytännön asiat sekä tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyihin osallistuminen. Henkilöstöhallinnon osalta tehtäviisi kuuluvat työsuhteen elinkaareen liittyvät käytännön asiat, kuten esimerkiksi työsuhteen aloitukseen ja lopetukseen liittyvät tehtävät. 

Miksi koordinaattoriksi meille?  

Pääset mukaan yhteiskunnallisesti vaikuttavan säätiön toimintaan. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingin Siltasaaressa. Olemme paikkariippumaton työpaikka eli voit vaikuttaa siihen, missä työtä haluat tehdä. Työnkuva vaatii kuitenkin säännöllistä läsnäoloa päätoimipaikassa tarpeen mukaan. Uudistamme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, virike- ja työmatkaedun – ja mukavat työkaverit! 

Mitä toivomme sinulta?  

Tehtävään valittavalta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta ja osaamista hallinnon tehtävistä sekä hyviä IT-taitoja (M365-ympäristö). Aiempi kokemus henkilöstöhallinnosta katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hyviä oman työn johtamistaitoja, tarkkuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, reippautta ja intoa tarttua uusiin haasteisiin.  

Kiinnostuitko?  

Työsuhde on määräaikainen toukokuun 2023 alusta vuoden 2025 loppuun. Tehtävä saattaa jatkua myös määräajan jälkeen. Toivomme, että tehtävään valittava voisi aloittaa toukokuun 2023 alussa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköisesti 16.04.2023 klo 23.00 mennessä osoitteeseen rekry@itla.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään otsikoksi ”Hallinto- ja HR-koordinaattori” ja nimeä liitetiedostona oleva hakemus ja ansioluettelo muodossa ”sukunimi-tehtävä”. 

Lisätiedot 

Toivomme ensisijaisesti yhteydenotot sähköpostitse. Halutessasi voit tavoitella myös puhelimitse, jätäthän soittopyynnön, mikäli emme pääse vastaamaan.