Haemme Itlaan yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunutta tiedeviestinnän asiantuntijaa.

Tiedeviestinnän asiantuntija toteuttaa ja kehittää tiedeviestintää ja yhteiskunnallista vaikuttamista Itlassa. Tiedeviestinnän asiantuntija tuottaa ja tiivistää tutkitusta tiedosta erilaisia tekstejä ja muita sisältöjä ja edistää Itlan yhteiskunnallista vaikuttamista yhteistyössä Itlan viestinnän ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi asiantuntija osallistuu Itlan muuhun päivittäiseen viestintään.

Tehtävään valittavalta odotamme   

  • ymmärrystä tutkitulla tiedolla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon vaikuttamisesta 
  • kykyä yleistajuistaa tutkimustietoa 
  • sujuvaa kirjoitustaitoa suomen ja englannin kielellä
  • näkemystä tieteellisen tiedon visuaalisesta esittämisestä
  • itseohjautuvaa työskentelytapaa
  • ylempää korkeakoulututkintoa.

Eduksi katsomme

  • lasten hyvinvoinnin kentän ja toimijoiden tuntemuksen
  • kokemuksen tutkimuksen parissa työskentelystä
  • osaamisen tieteellisen tiedon visualisoinnista
  • ruotsin kielen taidon.

Lisäksi toivomme intoa tarttua uusiin haasteisiin, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta työskennellä vaihtuvissa ja erityyppisissä yhteistyökuvioissa.  

Tiedeviestinnän asiantuntijan työajasta 50 % kohdistuu koko säätiön viestintään ja vaikuttamiseen ja 50 % Kasvun tuki -kokonaisuuden viestintään ja vaikuttamiseen.  

Tehtävä on kokoaikainen ja se täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Tehtävään valittavalle tarjoamme merkityksellisen työn lapsen etua ajavassa, vakavaraisessa säätiössä, innostavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Tiedeviestinnän asiantuntijan toivotaan aloittavan syyskuussa 2023. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään tiistaina 8.8.2023  osoitteeseen rekry@itla.fi. Sisällytä hakemukseen palkkatoivomus. Hakemukseen voi liittää myös portfolion tai työnäytteitä. Haastattelemme hakijoita hakuajan päätyttyä. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään otsikoksi ”Tiedeviestinnän asiantuntija” ja nimeä liitetiedostona oleva hakemus ja ansioluettelo muodossa ”Sukunimi–tehtävä”. 

Lisätietoja

Viestintäjohtaja Kirsi Campello, kirsi.campello@itla.fi, 040 630 1633 21.6., 27.–30.6. ja 7.–8.8. 

Johtaja Petra Kouvonen, petra.kouvonen@itla.fi, 041 455 2280 

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla edistää ja tukee Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Kasvava ja kehittyvä Itla toimii sillanrakentajana tutkimuksen, käytännön ja päätöksenteon välillä.