Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiössä on avoinna 

Viestinnän harjoittelijan paikka 

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla edistää ja tukee Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Säätiö on nopeasti kehittyvä, kasvava ja kansainvälistyvä toimija lapsi- ja perhepoliittisella kentällä. 

Itlassa on avoinna harjoittelupaikka monitaitoiselle viestinnän opiskelijalle. Harjoittelijana teet sisältöjä Itlan sosiaalisen median kanaville ja verkkosivuille sekä suunnittelet ja toteutat esimerkiksi kutsuja ja esitteitä. Lisäksi osallistut muihin viestinnän tehtäviin sekä tapahtumien järjestämiseen. Tehtävät painottuvat visuaaliseen ja digitaaliseen viestintään.  

Toivomme että osaat käyttää Adoben ohjelmia ja päivittää verkkosivuja. Eduksi katsomme valo- ja videokuvaosaamisen. Toivomme myös avointa mieltä ja reipasta otetta työtehtäviin. 

Jos olet lisäksi kiinnostunut lapsipolitiikasta, tutkitun tiedon hyödyntämisestä ja yhteiskunnallisista asioista, paikka voi olla sinun.  

Miksi harjoittelijaksi Itlaan?  

Harjoittelijana pääset mukaan ketterän säätiömme toimintaan ja pieneen ja innostuneeseen viestintätiimiimme.  

  • Osallistut monipuolisesti viestinnän erilaisiin tehtäviin 
  • Pääset myös itse vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön. 
  • Olet mukana yhteiskunnallisesti vaikuttavan säätiön toiminnassa ja tapahtumissa. 

Hakeminen 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi ja/tai portfoliosi viimeistään 6.1.2020 osoitteeseen rekry@itla.fi. Nimeä liitteet sukunimelläsi ja kirjoita otsikkokenttään ‘Viestinnän harjoittelija’. 

Kerro hakemuksessasi, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi, missä toivoisit kehittyväsi harjoittelun aikana ja missä vaiheessa opintojasi olet sekä miksi Itla kiinnostaa sinua.   

Harjoittelun kesto on 3-4 kuukautta tai sopimuksen mukaan helmikuusta 2020 alkaen.  

Palkka: 1 200 €/kk  ja lounasetu  

Lisätiedot 

2.-19.12. viestintäpäällikkö Kirsi Campello, 040 630 1633, kirsi.campello@itla.fi ja viestintäsuunnittelija Tilda Hopia, 040 689 8188, tilda.hopia@itla.fi