Haemme Itlaan viestintäharjoittelijaa syksyksi 2022. Haku on auki 30.5. saakka.  

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla edistää ja tukee Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Säätiö on nopeasti kehittyvä ja kansainvälistyvä toimija lapsi- ja perhepoliittisella kentällä. Itla viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhlavuottaan teemalla tulevaisuuden kuvat.   

Viestintäharjoittelijan tehtävät

Harjoittelijana päivität ja teet sisältöjä Itlan sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivuille sekä suunnittelet ja toteutat erilaisia materiaaleja, esimerkiksi uutiskirjeitä ja kutsuja tapahtumiin. Osallistut tapahtumien järjestämiseen ja muihin viestinnän tehtäviin.

Toivomme että osaat päivittää WordPress-verkkosivuja ja ymmärrät eri somekanavien käytännöt. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä sekä Adoben ohjelmien osaamisen. Toivomme avointa mieltä ja reipasta otetta työtehtävien suorittamisessa.

Jos olet lisäksi kiinnostunut lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin kysymyksistä, tutkitun tiedon hyödyntämisestä ja yhdenvertaisen yhteiskunnan edistämisestä, työtehtävä voi olla sinun.

Työskentelemme joustavasti sekä toimistolla että etänä, joten riittävä itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus on harjoittelun onnistumisen kannalta tärkeää. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä. Harjoittelu edellyttää, että voit tarvittaessa käydä toimistollamme Ruoholahdessa Helsingissä.

Miksi harjoittelijaksi meille? 

Harjoittelijana pääset mukaan ketterän säätiömme toimintaan ja pieneen ja innostuneeseen viestintätiimiimme.

  • Osallistut monipuolisesti viestinnän erilaisiin tehtäviin.
  • Pääset myös itse vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön.
  • Olet mukana yhteiskunnallisesti vaikuttavan säätiön toiminnassa ja tapahtumissa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi ja/tai portfoliosi viimeistään 30.5.2022 osoitteeseen rekry@itla.fi. Nimeä liitteet sukunimelläsi ja kirjoita viestin otsikkokenttään ‘Viestintäharjoittelija’.

Kerro hakemuksessasi, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi, missä toivoisit kehittyväsi harjoittelun aikana ja missä vaiheessa opintojasi olet. Kerro myös miksi Itla kiinnostaa sinua.

Harjoittelun kesto: kolme kuukautta
Aloitus: elo-syyskuussa 2022
Palkka: 1 400 €/kk ja lounasetu. Oppilaitoksen tarjoama harjoitteluvoucher on toivottavaa, mutta ei harjoittelun ehto.

 

Lisätiedot 

Viestintäjohtaja Kirsi Campello, 040 630 1633, kirsi.campello@itla.fi

Viestinnän asiantuntija Sara Fromholdt, 040 684 1592, sara.fromholdt@itla.fi

Visuaalisen viestinnän asiantuntija Tilda Hopia, 040 689 8188, tilda.hopia@itla.fi