Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiössä on avoinna

viestintäharjoittelijan tehtävä

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla edistää ja tukee Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Säätiö on nopeasti kehittyvä ja kansainvälistyvä toimija lapsi- ja perhepoliittisella kentällä.  

Itlassa on avoinna harjoittelijan tehtävä viestinnän opiskelijalle. Harjoittelijana teet sisältöjä ja päivität Itlan sosiaalisen median kanavia ja verkkosivuja sekä suunnittelet ja toteutat erilaisia materiaaleja, esimerkiksi kutsuja. Lisäksi osallistut muihin viestinnän tehtäviin sekä tapahtumien järjestämiseen.  

Toivomme että osaat päivittää WordPress-verkkosivuja ja ymmärrät eri somekanavien käytännöt. Eduksi katsomme Adoben ohjelmien, kuten Photoshopin ja InDesignin, osaamisen. Toivomme avointa mieltä ja reipasta otetta työtehtävien suorittamisessa. 

Jos olet lisäksi kiinnostunut lapsipolitiikasta, tutkitun tiedon hyödyntämisestä ja yhteiskunnallisista asioista, työtehtävä voi olla sinun.   

Tällä hetkellä teemme säätiössä etätöitä. Olemme tiiviisti yhteydessä Teamsissa ja sovimme yhdessä parhaat keinot mukavaan ja toimivaan etäharjoitteluun. Yksin ei tarvitse pärjätä, mutta riittävä itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus on harjoittelun onnistumisen kannalta tärkeää.

Miksi harjoittelijaksi meille?   

Harjoittelijana pääset mukaan ketterän säätiömme toimintaan ja pieneen ja innostuneeseen viestintätiimiimme.   

  • Osallistut monipuolisesti viestinnän erilaisiin tehtäviin. 
  • Pääset myös itse vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön.  
  • Olet mukana yhteiskunnallisesti vaikuttavan säätiön toiminnassa ja tapahtumissa.  

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi ja/tai portfoliosi viimeistään 30.3.2021 osoitteeseen rekry@itla.fi. Nimeä liitteet sukunimelläsi ja kirjoita viestin otsikkokenttään ‘Viestintäharjoittelija’.  

Kerro hakemuksessasi, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi, missä toivoisit kehittyväsi harjoittelun aikana ja missä vaiheessa opintojasi olet. Kerro myös miksi Itla kiinnostaa sinua ja mitä ajattelet etätyöskentelystä.    

Harjoittelun kesto: 2-3 kuukautta

Aloitus: 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu on mahdollista jakaa kahteen osaan, joista toinen osa olisi elokuussa.   

Palkka: 1 252 €/kk ja lounasetu. Oppilaitoksen tarjoama harjoitteluvoucher on toivottavaa, mutta ei harjoittelun ehto.  

Lisätiedot  

Viestintäpäällikkö Kirsi Campello, 040 630 1633, kirsi.campello@itla.fi ja viestintäsuunnittelija Sara Fromholdt, 040 684 1592, sara.fromholdt@itla.fi

itla.fi, kasvuntuki.fi