Itlan Lapsuuden rakentajat haastekilpailu on tänä vuonna kumppanina Hack for Society -ratkaisuohjelmassa. Ohjelman loppuhuipennus järjestetään Tiedekulmassa perjantaina 4.3.2022 klo 17.00–19.30.

Millaisia ratkaisuja tutkijat, poliitikot ja yliopisto-opiskelijat ovat yhdessä kehittäneet esimerkiksi mielenterveyspalveluihin, tasa-arvoiseen vanhemmuuteen, peruskoulujen eriarvoistumiseen tai nuorten syrjäytymiseen liittyviin ongelmiin? Ota osaa keskusteluun ja tule mukaan seuraamaan, mihin tieteen ja politiikan kohtaaminen voi johtaa!

Tutustu ratkottaviin ongelmiin Hack for Societyn sivuilla ja saavu Tiedekulmaan kuulemaan lopputulokset. Luvassa mahdollisuus todistaa kahdeksaa kiinnostavaa ratkaisua ja vaihtaa ajatuksia muiden yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta innostuneiden kanssa kahvitarjoilun äärellä.

Ilmoittaudu mukaan tai seuraa tilaisuutta etänä.

Tilaisuuden tallenne tulee katsottavaksi Helsinki Think Companyn YouTube-kanavalle.

Ohjelma

17.00 Ensimmäiset ratkaisut: Tasa-arvoinen vanhemmuus, nuorten kiinnittyminen opintoihin ja työelämään, surevien tukeminen ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten palvelut.

17.40 Tauko

17.50 Seuraavat ratkaisut: Korjauskulttuurin edistäminen, peruskoulut ja eriarvoistuminen, saavutettavat mielenterveyspalvelut ja ikääntyneiden kotikuntoutus.

18.30 Kahvitarjoilu ja vapaata seurustelua

19.20 Tuomariston kommentit, järjestäjien kiitokset ja loppumalja

Tervetuloa!

Ajankohta
Ajankohta04.03.2022
Kellonaika17:00 19:30
Paikka
PaikkaTiedekulma
Katso kartalta