Yhteiskunnallisten ongelmat eivät ratkea ainoastaan kehittämällä uusia ratkaisuja, vaan niiden taklaamiseen tarvitaan laaja-alaista yhteistyötä organisaatioiden välillä. Yleensä organisoidumme yksittäisten organisaatioiden puitteissa ja tässä hyödynnettävät toimintatavat eivät täysin synnytä edellytyksiä verkostomaiselle organisoitumiselle.

Sitra Labin ja Itlan järjestämässä joulukuun Heräämössä käsitellään yhteiskunnallisen vaikuttavuuden tekemistä laaja-alaisella, monien organisaatioiden yhteistyöllä. Tapahtuman puhujina on tutkijataustaiset Mika Niemelä ja Timo Järvensivu. Mika puhuu tapahtumassa yhteisövaikutukset (Collective Impact) -lähestymistavasta ja Timo verkostojohtamisesta. Mika ja Timo keskustelevat tilaisuudessa siitä, mikä heidän esittelemiään lähestymistapoja yhdistää ja mikä niitä erottaa.

Tilaisuus on suunnattu kaikille, jotka haluavat laajentaa horisonttiaan yhteiskunnalliseen positiiviseen muutokseen liittyen ja verkostoitua muiden tulevaisuutta rakentavien tahojen kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden kieli on suomi. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittauduthan mukaan viimeistään 4.12.2019!  Etäosallistumaan pääsee näppärästi Zoomilla. Ilmoittaudu Zoomiin täältä. Etäosallistujien ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan Lyytin kautta. Esitys tallennetaan jälkikäteen Youtubeen.

Tutustu tarkempaan ohjalmaan Heräämön sivuilta ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Ajankohta
Ajankohta11.12.2019
Kellonaika08:30 10:30
Paikka
PaikkaMaria 01, Lapinlahdenkatu 16, rakennus 15 C
Katso kartalta