Mitä nuoret odottavat tulevaisuudelta ja työelämältä? Mikä on heille merkityksellistä? Mitä he tarvitsevat menestyäkseen? Tervetuloa Hyvää työtä nuori verkkotapahtumaan keskiviikkona 29.9.2021 klo 12–15.30.

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan, mitä nuoret ajattelevat tulevaisuudesta ja työelämästä sekä miten eri yhteiskunnan toimijat voisivat tukea nuorten hyvinvointia ja työelämään kiinnittymistä entistä paremmin. Tapahtumasta saat eri sukupolvien ja yhteiskunnan toimijoiden yhdessä pohtimia konkreettisia ratkaisuja vietäväksi omaan työhösi ja arkeesi.

Ohjelmassa on luvassa asiantuntijapuheenvuoroja tutkijoilta, yritysten ja järjestöjen edustajilta, yrittäjiltä ja päättäjiltä. Suuri osa puhujista on itse nuoria. Tapahtuman lopputuloksena syntyy Hyvän tulevaisuuden ja työn manifesti. 

Tilaisuuden juontajana toimii Ronja Salmi ja musiikista vastaa Yeboyah. 

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla sekä Talous ja nuoret TAT. Tilaisuuden avaa eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen. Tapahtumassa mukana ovat muun muassa Tokmanni, Transval, Gubbe, Allianssi ry, Tukenasi ry, Työterveyslaitos, Diakonissalaitoksen Vamos-palvelut, Helsingin kaupungin nuorisotoimi ja OECD:n Youthwise-nuorisoneuvosto. 

Merkitse tilaisuus jo nyt kalenteriisi, ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa! 

#HyvääTyötäNuori

Tapahtuman taustajoukoissa mukana ovat lisäksi: Askolan kunta (Askolan lukio), Bitwise Oy, Espoon kaupunki (Karakallion koulu, Nuorisopalvelut / Ohjaamotalo sekä Työllisyys Espoo), Espoon nuorisovaltuusto, JetiförLivet Oy, Jyväskylän kaupunki (Nuorten Talo -hanke), Nuori Yrittäjyys ry, Orion Oyj, Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys, Pörssisäätiö, Sitra, Siuntion kunta (Sivistystoimi), Sotkamon kunta (Nuorisotoimi), Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry, Tampereen kaupunki (Tampereen seudun ammattiopisto Tredu), Tampereen nuorisovaltuusto ja Tilastokeskus. 

 

Ajankohta
Ajankohta29.09.2021
Kellonaika12:00 15:30
Paikka
Paikka
Katso kartalta