Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma järjestivät yhteistyössä live stream -tilaisuuden itse- ja yhdessäohjautuvuudesta keskiviikkona 9.9.2020. Etäyhteyksien kautta osallistujia oli yli 2000.

Tilaisuuden pääpuheenvuoron pitäjänä oli Buurtzorgin perustaja ja kansainvälisesti tunnettu itseohjautuvuuden sanansaattaja Jos de Blok. Buurtzorg sekä Jos de Blok tunnetaan itseohjautuvan ja yhdessä ohjautuvan organisaation menestyksekkäästä käytäntöön viemisestä niin kotimaassaan Hollannissa, kuin eri puolilla maailmaa. Tilaisuudessa Jos de Blok korosti itse- ja yhdessäohjautuvuutta toimialasta riippumatta. Kannattavista tuloksista kertoo muun muassa Buurtzorgin teettämä tyytyväisyyskysely: asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyys ovat hyvin korkealla.

Live stream -tilaisuuteen osallistuneet saivat kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja myös suomalaisilta puhujilta, kuten Kelan etuuskäsittelypäällikkö Anne Isoniemeltä, Järvenpään kaupungin kehittämispäällikkö ja Muutoskuiskaaja Kati Toikalta sekä Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Jari Hakaselta.

Lue lisää webinaarin puheenvuoroista Varman koosteesta.

Käy myös tutustumassa syksyn tulevaan työpajasarjaan Lapsuuden rakentajat – hyvinvointijohtamisen online-työpajat. Luvassa on hyvinvointijohtamisen teemoista kiinnostuneille mielenkiintoisia aiheita!

Kuvassa keskiviikon tilaisuuden innostunut joukko (vs): Mari Hirvonen, Petri Virtanen, Pauli Forma, Jari Hakanen, Minna-Mari Kajava, Jyri Juusti, Anne Isoniemi, Kati Toikka, Hanna Leskelä, Marika Tammeaid ja mahtava tekninen tiimi.

Kiitos kaikille osallistuneille!