Tulevaisuuden tutkimusperustainen päätöksenteko tarvitsee monipuolista ja luotettavaa tietoa lasten, nuorten ja perheiden tilanteesta. Suomen maailmanlaajuisesti ainutlaatuiset rekisteriaineistot antavat tähän kattavan pohjan. Lisäksi yliopistot, sektoritutkimuslaitokset sekä monet järjestöt tuottavat ja keräävät hyvinvointitietoa. Itlan Kasvun tuki -arviointityö tuottaa tutkimusperustaista tietoa psykososiaalisista menetelmistä lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kehitämme Kasvun tuki -aikakausilehteä osana Itlassa työn alla olevaa tutkimusohjelmaa uuden tiedon julkaisualustaksi ja hyvinvointiedon hyödyntämiseksi lasten ja nuorten monialaisissa palveluissa ja päätöksenteossa sekä opetus-, kehittämis- ja tutkimustyössä. Esittelemme webinaarissa, mikä on Itlan rooli valtakunnallisessa tiedon tuotannossa, jalostamisessa ja tiedolla johtamisessa. Haluamme Itlassa osaltamme olla mahdollistamassa ja nopeuttamassa luotettavan tiedon kulkua tutkimuksesta lapsiin, nuoriin ja perheisiin liittyviin käytäntöihin ja päätöksentekoon.

Tervetuloa Kasvun tuki -webinaariin (1/2) 11. toukokuuta klo 13-15 keskustelemaan kanssamme palveleeko tämä ehdotus parhaiten yhteisiä tavoitteitamme hyvinvointitiedon hyödyntämisessä. Seuraavaksi järjestettävä Kasvun tuki -webinaari (2/2) on suunnattu päätöksentekijöille ja muille tietoa hyödyntävälle tahoille.

Katso pdf-kutsu tästä ja ilmoittaudu 4. toukokuuta mennessä. 

Ajankohta
Ajankohta11.05.2020
Kellonaika13:00 15:00
Paikka
Paikka
Katso kartalta