Nimitysuutisia – Itlan asiantuntemus laajenee

 

Itlan asiantuntemusta on vahvistettu kolmella uudella rekrytoinnilla.

 

Kehitysjohtajaksi on valittu Marika Tammeaid, asiantuntijaksi Viivi Tikanmäki ja toimistoassistentiksi Mari Kytöjoki.

 

Vasemmalta Marika Tammeaid, Viivi Tikanmäki, Mari Kytöjoki

 

Valtiotieteiden maisteri Marika Tammeaid vastaa Itlan johtajakoulutuksen käynnistämisestä ja kehittämisestä. Marikalla on vahvaa aiempaa kokemusta julkisen sektorin johtajakoulutuksesta ja hän on mm. rakentanut ja vetänyt Sitrassa ylimmän virkamiesjohdon pitkäkestoista johtamiskoulutusta. Marika aloittaa Itlassa toukokuussa 2019.

 

Oikeustieteen maisteri Viivi Tikanmäki toimii asiantuntijana sekä säätiöhallinnossa että koulutuksen ja Itlan muun toiminnan kehittämisessä ja toteutuksessa. Opinnoissaan Viivi on erikoistunut ihmisoikeuksiin. Hänellä on sekä opintojen että työn kautta hankittua kansainvälistä kokemusta.

 

Tradenomi Mari Kytöjoki ottaa vastuulleen Itlan toimiston operatiivisen toiminnan. Hänellä on kokemusta monipuolisista ja vastuullisista toimistotehtävistä sekä taloushallinnosta.

 

Viivi ja Mari aloittavat maaliskuussa.

 

Kaikki tehtävät ovat uusia ja täytetty toistaiseksi.  

 

“Marikan, Viivin ja Marin rekrytointi on merkittävä edistysaskel uutta vaihetta elävään säätiöön. Nyt tehdyillä nimityksillä täydennetään säätiön nykyistä hyvää osaamista ja luodaan maaperää säätiön toiminnan uudistamiselle lähivuosina. Tästä syystä olen hyvin iloinen nyt tehdyistä nimityksistä. Samoin olen todella iloinen siitä, että nyt täytetyt kolme tehtävää herättivät niin paljon kiinnostusta – saimme kyseisiin tehtäviin kaikkiaan tasan sata hakemusta.” toteaa säätiön toimitusjohtaja Petri Virtanen.

 

14.3.2019