Itlassa on aloittanut syksyn 2022 aikana kolme uutta työntekijää: työpaketin apulaisjohtaja Riikka Lämsä sekä projektitutkija Emma Salusjärvi mielen hyvinvointia ja nuorten osallisuutta käsittelevässä hankkeessa ja projektitutkija Lauri Mäkinen Samalta viivalta – Ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen -ohjelmassa. 

Riikka Lämsä työpaketin apulaisjohtajaksi

VTT Riikka Lämsä on aloittanut Itlassa osa-aikaisesti 1.10. Lämsä työskentelee Itlassa strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamassa konsortiossa Mielen hyvinvoinnin kohentaminen keinona lisätä nuorten osallisuutta. Lämsä toimii apulaisjohtajana työpaketissa, jossa tutkitaan nuorten psykososiaalisten menetelmien implementointia. Hän ohjaa tutkijoita ja hoitaa hallinnollisia tehtäviä. Lämsä työskentelee myös Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa tutkimuskoordinaattorina sekä Sosiaali- ja terveystutkimuksen ja -johtamisen maisteriohjelman varajohtajana. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun.

Emma Salusjärvi projektitutkijaksi

LL Emma Salusjärvi aloitti 1.11. osa-aikaisena projektitutkijana Itlassa strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamassa konsortiossa Mielen hyvinvoinnin kohentaminen keinona lisätä nuorten osallisuutta. Salusjärvi tutkii Itlan osahankkeessa nuorille suunnatun interpersoonallisen ohjauksen, eli IPC-menetelmän implementointia. Salusjärvi on psykiatriaan erikoistuva lääkäri ja on aikaisemmin tutkinut SYKE:n ja Helsingin yliopiston projektissa ympäristöystävällisen ruokavalion ja arkiliikkumisen terveyshyötyjä. Salusjärvi työskentelee myös Helsingin kaupungin psykiatrian poliklinikalla akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotyöryhmässä. Tehtävä on määräaikainen kesäkuun 2023 loppuun.

Lauri Mäkinen projektitutkijaksi

VTM Lauri Mäkinen aloitti 1.11. Samalta viivalta – ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen -ohjelman projektitutkijana . Mäkinen on työskennellyt aikaisemmin Turun yliopistossa muun muassa yliopisto-opettajana. Hänen työn alla oleva väitöskirjansa käsittelee köyhyyden mittaamiseen liittyvää problematiikkaa. Mäkinen työskentelee vuoden 2022 loppuun asti osa-aikaisesti ja aloittaa Itlassa vuoden 2023 alusta kokoaikaisesti. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun.

 

       Riikka Lämsä                  Emma Salusjärvi                 Lauri Mäkinen                      

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Petri Virtanen, petri.virtanen@itla.fi, 050 318 7068

Kehitysjohtaja Petra Kouvonen, petra.kouvonen@itla.fi, 041 455 2280

Tutkimusprofessori, kehitysjohtaja Tiina Ristikari, tiina.ristikari@itla.fi, 050 917 7396

 

Muokattu 10.1.2023