Tule joukkoomme edistämään Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Itla on nopeasti kehittyvä säätiö ja kansainvälistyvä toimija lapsi- ja perhepoliittisella kentällä.  

Itlassa on avoinna harjoittelijan tehtävä viestinnän opiskelijalle. Harjoittelijana teet sisältöjä Itlan sosiaalisen median kanaville ja verkkosivuille sekä suunnittelet ja toteutat esimerkiksi kutsuja. Lisäksi osallistut muihin viestinnän tehtäviin sekä tapahtumien järjestämiseen.  

Toivomme että osaat käyttää Adoben ohjelmia ja päivittää WordPress-verkkosivuja. Eduksi katsomme videokuvaosaamisen. Toivomme avointa mieltä ja reipasta otetta työtehtävien suorittamisessa. 

Jos olet lisäksi kiinnostunut lapsipolitiikasta, tutkitun tiedon hyödyntämisestä ja yhteiskunnallisista asioista, työtehtävä voi olla sinun.   

Tällä hetkellä teemme säätiössä töitä pääasiassa etänä, joten toivomme harjoittelijalta oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Perehdytyksen aikana ja tilanteen mukaan voimme käydä toimistolla, mutta muutoin yritämme yhdessä keksiä keinot mukavaan ja toimivaan etäharjoitteluun. 

Miksi harjoittelijaksi meille  

Harjoittelijana pääset mukaan ketterän säätiömme toimintaan ja pieneen ja innostuneeseen viestintätiimiimme.   

  • Osallistut monipuolisesti viestinnän erilaisiin tehtäviin  
  • Pääset myös itse vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön.  
  • Olet mukana yhteiskunnallisesti vaikuttavan säätiön toiminnassa ja tapahtumissa.  

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi ja/tai portfoliosi viimeistään 15.11.2020 osoitteeseen rekry@itla.fi. Nimeä liitteet sukunimelläsi ja kirjoita otsikkokenttään ‘Viestinnän harjoittelija’.  

Kerro hakemuksessasi, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi, missä toivoisit kehittyväsi harjoittelun aikanamissä vaiheessa opintojasi olet, ajatuksia etätyöskentelystä sekä miksi Itla kiinnostaa sinua.    

Harjoittelun kesto: 3–4 kuukautta tai sopimuksen mukaan 

Aloitus: 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan   

Palkka: 1 236 €/kk ja lounasetuOppilaitoksen tarjoama harjoitteluvoucher on toivottavaa, mutta ei ole harjoittelun ehto.  

Lisätiedot  

Viestintäpäällikkö Kirsi Campello, 040 630 1633, kirsi.campello@itla.fi ja viestintäsuunnittelija Sara Fromholdt, 040 684 1592sara.fromholdt@itla.fi