Anna Häggman on nimitetty Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön erityisasiantuntijaksi 7.9.2020 alkaen.

Anna siirtyy Itlan palvelukseen Opetushallituksen kokeilukeskuksesta, jossa hän on toiminut kehittäjänä viimeiset kolme vuotta. Anna on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri (Harvardin yliopisto) ja diplomi-insinööri (Aalto yliopisto). Anna vahvistaa säätiön vahvaa kokeilu- ja innovaatio-osaamista ja tuo mukanaan olemassa olevat kansainväliset yhteistyöverkostot sekä sivistys- ja opetussektorin kokemuksen.   

Itlassa Annan tehtävänä on vastata käynnistyvän alueellisen oppimisverkoston toiminnasta yhdessä sidosryhmien kanssa. Alueellisessa oppimisverkostossa tuetaan paikallisen palvelujärjestelmän uudistamista vertaisoppimisen ja yhteisövaikuttavuuden keinoin lasten, nuorten ja perheiden pärjäävyyden vahvistamiseksi.     

 “Saimme paljon hyviä hakemuksia tähän tehtävään ja haastattelukierrosten jälkeen päädyimme Anna Häggmaniin, koska hänellä on paljon kokemusta, mutta myös paljon kehittymispotentiaalia. Tästä syystä olemme iloisia, että saamme Annan riveihimme”, toteaa toimitusjohtaja Petri Virtanen Annan rekrytoinnista. 

Lisätiedot

Toimitusjohtaja, professori Petri Virtanen, Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö

etunimi.sukunimi@itla.fi puh. 050 318 7068