Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiössä on avoinna

viestintäharjoittelijan tehtävä

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla edistää ja tukee Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Säätiö on nopeasti kehittyvä ja kansainvälistyvä toimija lapsi- ja perhepoliittisella kentällä.  

Itlassa on avoinna harjoittelijan tehtävä viestinnän opiskelijalle. Harjoittelijana päivität ja teet sisältöjä Itlan sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivuille sekä suunnittelet ja toteutat erilaisia materiaaleja, esimerkiksi uutiskirjeen tai kutsuja tapahtumiin. Lisäksi osallistut muihin viestinnän tehtäviin sekä tapahtumien järjestämiseen.

Toivomme että osaat päivittää WordPress-verkkosivuja ja ymmärrät eri somekanavien käytännöt. Eduksi katsomme Adoben ohjelmien osaamisen. Toivomme avointa mieltä ja reipasta otetta työtehtävien suorittamisessa.

Jos olet lisäksi kiinnostunut lasten hyvinvoinnin kysymyksistä, tutkitun tiedon hyödyntämisestä ja yhteiskunnallisista asioista, työtehtävä voi olla sinun.

Työskentelemme joustavasti sekä toimistolla että etänä, joten riittävä itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus on harjoittelun onnistumisen kannalta tärkeää. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä. Harjoittelu edellyttää, että voit tarvittaessa käydä toimistollamme Ruoholahdessa.

Miksi harjoittelijaksi meille?

Harjoittelijana pääset mukaan ketterän säätiömme toimintaan ja pieneen ja innostuneeseen viestintätiimiimme.

  • Osallistut monipuolisesti viestinnän erilaisiin tehtäviin.
  • Pääset myös itse vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön.
  • Olet mukana yhteiskunnallisesti vaikuttavan säätiön toiminnassa ja tapahtumissa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi ja/tai portfoliosi viimeistään 14.11.2021 osoitteeseen rekry@itla.fi. Nimeä liitteet sukunimelläsi ja kirjoita viestin otsikkokenttään ‘Viestintäharjoittelija’.

Kerro hakemuksessasi, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi, missä toivoisit kehittyväsi harjoittelun aikana ja missä vaiheessa opintojasi olet. Kerro myös miksi Itla kiinnostaa sinua.

Harjoittelun kesto: kolme kuukautta
Aloitus: 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan.
Palkka: 1 400 €/kk ja lounasetu. Oppilaitoksen tarjoama harjoitteluvoucher on toivottavaa, mutta ei harjoittelun ehto.

Lisätiedot

Viestintäjohtaja Kirsi Campello, 040 630 1633, kirsi.campello@itla.fi
Somesuunnittelija Sara Fromholdt, 040 684 1592, sara.fromholdt@itla.fi
Visuaalisen viestinnän asiantuntija Tilda Hopia, 040 689 8188, tilda.hopia@itla.fi