Uutiset>Uutiset
25.01.2022

Nimitysuutisia – Ninnu Koskenalho projektikoordinaattoriksi ja Sonja Kalichevitch viestintäharjoittelijaksi

Ninnu Koskenalho on aloittanut Itlassa projektikoordinaattorina VIP-teemaryhmässä, joka käsittelee käyttäytymisellään oireilevien lasten ja nuorten joustavan tuen ketjuja. Sonja Kalichevitch on Itlan uusi viestintäharjoittelija.

Ninnu Koskenalho projektikoordinaattoriksi

Koskenalho aloittaa Opetushallituksen ja Itlan projektissa Käyttäytymisellään reagoivien lasten ja nuorten tuki esi- ja perusopetuksessa sekä varhaiskasvatuksessa. Projekti on osa kansallista VIP-verkostoa, jossa kehitetään lapsille ja nuorille tarjottavaa oppimisen ja koulunkäynnin vaativaa erityistä tukea sekä ennaltaehkäisevää ja varhaista tukea.

Koulutukseltaan Koskenalho on sosiaali- ja kulttuuriantropologian maisteri ja on erikoistunut uskontoantropologiaan. Opintojen jälkeen hän suuntautui tekemään tieteenalaansa tunnetuksi perustamalla ystäväkollega Suvi Jaakkolan kanssa AntroBlogi-nimisen itsenäisen verkkojulkaisun kansantajuistamaan antropologian hedelmiä ja tuomaan tieteenalalle näkyvyyttä. Hän on myös työskennellyt tiedeviestinnän parissa yleistajuistamisen ja helposti lähestyttäväksi tekemisen saralla Allegra Lab Helsinki ry:n eri projekteissa ja muun muassa Tutkitusti-hankkeessa, joka tuo yhteen AntroBlogin kaltaisia tiedealakohtaisia verkkojulkaisuja. Lisäksi hän on toiminut 2019–2021 projektikoordinaattorina Helsingin yliopistolla professori Sarah Greenin vetämässä ERC-hankkeessa Crosslocationissa.

Sonja Kalichevitch viestintäharjoittelijaksi

Sonja Kalichevitch on aloittanut Itlassa viestintäharjoittelijana. Hän on politiikan ja viestinnän kandidaattiohjelman opiskelija, pääaineenaan viestintä. Kandidaattivaiheen opinnoissa hän on viestinnän lisäksi erikoistunut EU-politiikkaan.

Ninnu Koskenalho ja Sonja Kalichevitch aloittivat tehtävissään 17.1.2022.

Tammikuussa aloittivat myös projektitutkijat Anni Kyösti väestökehityksen vaikutuksia varhaiskasvatukseen ja esi- ja perusopetukseen tutkivassa hankkeessa ja Taru Lilja Samalta viivalta – Ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen -ohjelmassa sekä projektikoordinaattori Venla Ritola alueellisessa oppimisverkostossa.

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Uutiset
|
11.12.2024
Uusia kasvoja Itlaan
Marraskuussa Itlassa aloitti kaksi uutta asiantuntijaa, Marjaana Raukola-Lindblom ja Sara Tani. Molemmat tuovat monialaista asiantuntemusta Kasvun tuki KI -hankkeeseen.
Tapahtuma
Raikkaita suuntia – Millainen on hyvinvointiyhteiskunnan seuraava luku?
Helmikuun seminaarissa pureudutaan hyvinvointiyhteiskunnan seuraavaan lukuun: mitä päätöksiä ja tekoja tarvitaan, jotta hyvinvointi on kestävää niin ihmisille kuin yhteiskunnalle? Miten varmistetaan, että jokainen pysyy mukana yhteiskunnassa koko elämänkulun ajan?
13.2.2025
8.30-15.00
Pikku-Finlandia, Karamzininranta 4, Helsinki
Lattialla istuva nuori taustalla, etualalla kaksi henkilöä selin kameraan.
Blogi
|
05.12.2024
Kaikilla on keinoja puuttua yksinäisyyteen 
Blogisarjan viimeisessä osassa vedämme yhteen tutkimushankkeen tähänastisia tuloksia ja pohdimme tulevaisuutta.
YOUNG-ohjelma
Uutiset
|
04.12.2024
Onko koulussa tai päiväkodissa jatkuva hulabaloo? Uusi verkkokurssi tarjoaa keinoja käyttäytymisen kohdennettuun tukeen
Itlan maksuton verkkokurssi tarjoaa konkreettisia keinoja lapsen tai nuoren käyttäytymisen kohdennettuun tukeen silloin, kun kaikille lapsille suunnattu yleinen tuki ei riitä. Kurssi on osa Käyttäytymisellään reagoivien lasten ja nuorten tukeminen varhaiskasvatuksessa ja koulussa -opintokokonaisuutta.
Kasvun tuki
Uutiset
|
04.12.2024
Lasten vapaa-ajan tuki toi perheille helpotusta vaikeissa elämäntilanteissa – Oulun kokeilu sai kiitosta
Oulussa toteutettu Samalta viivalta Oulu -kokeilu on tuottanut lupaavia tuloksia lapsiperheköyhyyden kielteisten vaikutusten torjumisessa.
Harrastukset
Lapsiperheköyhyys
Samalta viivalta Oulu
Vieraskynä
|
02.12.2024
Tulevaisuuden oppitunteja Hyvin sanottu –festivaaleilla
”Positiivinen suhtautuminen tulevaisuuteen ei tarkoita sellaista, että kaikki olisi ihanaa, vaan uskoa siihen, että kyllä tästä selvitään. Erityisesti yhdessä.” 
YOUNG-ohjelma