Yhteystiedot ja laskutustiedot

Itsenäisyyden juhlavuoden

lastensäätiö sr.

Siltasaarenkatu 8-10

00530 Helsinki

Henkilöstön yhteystiedot 

Laskutustiedot

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiölle lähetettävät laskut tulee lähettää alla mainittuihin verkkolasku-, sähköposti-tai postiosoitteisiin. Toivomme laskuja ensisijaisesti verkkolaskuina. Laskujen käsittelyä varten laskuilta tulee ilmetä tilaajan nimi, kustannuspaikka sekä mahdollinen projektin tai hankkeen nimi.

Itlan verkkolaskutustunnukset

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003715739131

Y-tunnus: 1573913-1

Huomioittehan, että jos operaattorinne verkkolaskun lähettämiseen on Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, teidän tulee käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme 003723327487 ja operaattoritunnuksena DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen sähköpostiskannaukseen osoitteeseen: 003715739131@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö sr (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, ei pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.

Julkaisemme vuosittain ostolaskuaineiston, josta käy ilmi säätiön vastaanottamat ostolaskut toimittajittain ja tileittäin. Löydät nämä excel-tiedostot Aineistot-sivulta.


Lisätietoja

Olethan yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta.

Muita kysymyksiä, palautetta tai lisätietopyyntöjä voit lähettää sähköpostiosoitteeseen info@itla.fi.

Mari Kytöjoki

Talous- ja HR-asiantuntija

Financial and HR Specialist

040 487 6777