Tapahtuma

Edessä loistava tulevaisuus(ko)? – Nuoret matkalla menestykseen- Hyvin sanottu -keskustelufestivaali

Keskustelussa luodaan yhteistä kuvaa siitä, millaista tulevaisuutta haluamme rakentaa, ja mitä se meiltä vaatii.
27.9.2024
10.00-11.30
Sibeliustalo, Metsähalli - Lahti

YOUNG-ohjelma osallistuu pop up-keskusteluun perjantaina 27.9. aiheella Edessä loistava tulevaisuus(ko)? – Nuoret matkalla menestykseen

YLEn ja Erätauko-säätiön Hyvin sanottu -keskustelufestivaalilla järjestettävä dialogi tuo yhteen nuoret ja aikuiset keskustelemaan toiveikkaasta tulevaisuudesta. Keskustelussa pohdimme muun muassa sitä, mitä mahdollisuuksia ja haasteita näemme tulevaisuuden tuovan ja millaisia taitoja sitä varten tarvitsemme.

YOUNG-ohjelma osallistuu pop up-keskusteluun perjantaina 27.9. aiheella: Edessä loistava tulevaisuus(ko)? – Nuoret matkalla menestykseen.

Keskustelun tavoitteena on lisätä sukupolvien välistä ymmärrystä. Yhteiskuntamme muuttuessa yhä nopeammin on selvää, että nuorten todellisuus ja etenkin tulevaisuus näyttävät hyvin erilaiselta kuin muutama vuosikymmen sitten. Sitä muovaavat uudenlaiset haasteet ympäristökriisistä mielenterveyskriisiin, mutta myös uudenlaiset mahdollisuudet esimerkiksi teknologian kehityksen myötä. Keskustelussa luodaan yhteistä kuvaa siitä, millaista tulevaisuutta haluamme rakentaa, ja mitä se meiltä vaatii.

Lisätietoja ohjelmasta ja osallistumisesta myöhemmin.


”Keskustelussa pohdimme muun muassa sitä, mitä mahdollisuuksia ja haasteita näemme tulevaisuuden tuovan ja millaisia taitoja sitä varten tarvitsemme.”


YOUNG-ohjelmaa rahoittaa strategisen tutkimuksen neuvosto. Suomen Akatemian yhteydessä toimiva strategisen tutkimuksen neuvosto (STN) rahoittaa yhteiskunnallisesti merkittävää ja vaikuttavaa korkeatasoista tiedettä.

Lisätietoja

Olethan yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää YOUNG-ohjelmasta.

Marjo Kurki

Ohjelmajohtaja

Programme director

PANDEMICS- ja YOUNG -ohjelmat

Kasvun tuki

044 271 0797