Ihmiset

Katri Vataja

Toimitusjohtaja

CEO

040 702 0899

Olen toiminut Itlan toimitusjohtajana elokuusta 2023.

Minulla on parinkymmenen vuoden työkokemus strategisesta johtamisesta, organisaatioiden kehittämisestä, tutkimuksesta, arvioinnista ja ennakoinnista. Olen koulutustaustaltani yhteiskuntatieteilijä ja hallintotieteiden tohtori.

Säätiön toimitusjohtajana tavoitteenani on luoda erinomaiset edellytykset Itlan työlle ja henkilöstömme onnistumiselle, jotta vahvistamme lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia ja rakennamme hyvää tulevaisuutta niin tämän päivän lapsille ja nuorille kuin myös tuleville sukupolville.

Viimeisimmät julkaisut

Lynn, J., Vataja, K., Thompson Coon, R. (Hyväksytty julkaistavaksi, tulossa keväällä 2024) Bringing a Futures Mindset to Evaluation: When and How to Apply Foresight and Futures Thinking in Evaluations. Teoksessa Mumford, S. & Newcomer, K. (toim.) Research Handbook of Program Evaluation. Edmund Elgar Publishing.

Vataja, K. (2023). Systeemisen muutoksen arviointi ja vaikuttavuus. In Uusikylä, P. & Jalonen, H. (eds.) Epävarmuuden aika. Kuinka ymmärtää systeemistä muutosta. Into Kustannus.

Vataja, K. & Grant, A. (2022). Viisi askelta vaikuttavaan strategiatyöhön järjestöissä. In Mäkipää, E. & Aalto-Kallio, M. (eds). Muutosten tiet kietoutuvat yhteen. Soste.

Melin, H., Saari, J, & Vataja, K. (2022). Suomi 1970-luvulta 2010-luvulle – Rakenteellinen ja kulttuurinen muutos. In Uusitalo, H., Simpura, J., Saari, J. & Laihiala, T. (eds.) Hyvinvoinnin muutos ja pysyvyys. Into Kustannus.

Dufva, M., Vataja, K., Wartiovaara, A. (2022). Ennakointia Ukrainan sodan vaikutuksista. Sitra.

Dufva, M., Rowley, C, & Vataja, K. (2021). Tulevaisuusbarometri 2021. Sitra