Uutiset>Uutiset
11.12.2024

Uusia kasvoja Itlaan

Marraskuussa Itlassa aloitti kaksi uutta asiantuntijaa, Marjaana Raukola-Lindblom ja Sara Tani. Molemmat tuovat monialaista asiantuntemusta Kasvun tuki KI -hankkeeseen.

Marjaana Raukola Lindblom: asiantuntemusta adaptointiin ja perinataalimielenterveyteen

Marjaana Raukola-Lindblom toimii asiantuntijana Kasvun tuki KI -hankkeen adaptointitiimissä. Hän osallistuu muun muassa menetelmäarviointiin ja Tuhat ensimmäistä päivää Pohjoismaissa -yhteistyöverkostoon. Lisäksi Marjaana koordinoi adaptoinnin verkkosivujen kehittämistä. Marjaanalla on monipuolinen työkokemus yliopisto-opettajana ja erilaisten tutkimus- ja kehittämishankkeiden parissa. Ennen Itlaan siirtymistään hän on tehnyt pitkän uran neurologisen puheterapian parissa ja toiminut myös työnohjaajana. Parhaillaan valmistuvassa väitöskirjassaan Marjaana tutkii vuorovaikutusongelmia, joita esiintyy aivovamman saaneilla henkilöillä.

Sara Tani: asiantuntemusta implementoinnin mittaamiseen ja arviointiin

Sara Tani toimii asiantuntijana Kasvun tuki KI -hankkeen Seuranta ja synteesit -osahankkeessa. Hänen työnsä keskittyy implementoinnin mittaamisen ja arvioinnin kysymyksiin. Sara on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja toimii tällä hetkellä väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistossa. Väitöskirjatutkimuksessaan hän tutkii ja arvioi vuorovaikutusohjannan (IPC-N) implementointia.

Sekä Marjaana että Sara tuovat merkittävää osaamista Itlaan ja Kasvun tuki KI -hankkeeseen. Itlalaiset toivottavat molemmat lämpimästi tervetulleiksi!

Marjaana Raukola-Lindblom

Asiantuntija

Specialist

Kasvun tuki KI

marjaana.raukola-lindblom@itla.fi

040 508 5363
Sara Tani.
Sara Tani

Asiantuntija

Specialist

Kasvun tuki KI

sara.tani@itla.fi

040 168 4283

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Nuoria koulun käytävällä, yksi istumassa taustalla, kaksi selin etualalla.
Uutiset
|
08.05.2025
Yksinäisyydestä yhteisöihin – Kuntien sivistys- ja nuorisopalveluihin tarvitaan lisää osallisuuden kokemuksia
Lasten ja nuorten yksinäisyyden ja sosiaalisen ulossulkemisen kokemusten vähentämiseen ja ehkäisemiseen tähtäävän Right to Belong -hankkeen uusi tutkimus tarkastelee, millä tavoin yksinäisyyttä tunnistetaan kuntien sivistys- ja nuorisopalveluissa. Tutkimus painottaa osallisuuden kokemuksen merkitystä osana yhteisöihin kiinnittymistä ja yksinäisyyden ratkaisuja.
YOUNG-ohjelma
Alakouluikäinen lapsi hymyilee iloisesti koulun käytävällä.
Blogi
|
05.05.2025
Rannikon mallissa perheiden palveluohjaus auttaa sekä asiakkaita että ammattilaisia
Lapsiperheiden uusi palveluohjaus “Rannikon malli” on saanut runsaasti kiitosta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteessa, jossa sekä perheet että heitä tukevat ammattilaiset saavat tukea pulmiinsa yhdestä paikasta.
Uutiset
|
29.04.2025
Sitra avaa yhteistyössä Itlan kanssa rahoitushaun nuorten arjen hyvinvointia vahvistaville ratkaisuille
Sitran ja Itlan yhteistyössä toteuttamassa rahoitushaussa haetaan nuorten hyvinvointia ja arjen toimijuutta parantavia ratkaisuja. Hakuaika päättyy 30.5.2025 kello 12.
Rahoitus
Lapsi silittää raskaana olevan naisen vatsaa.
Tapahtumat
Nordic Marcé Congress 2025 – Preventing and treating perinatal mental health problems
We invite you to Turku to meet new and familiar faces to get inspired and discuss with Nordic colleagues. The topic of the congress is preventing and treating perinatal mental health problems.
23-24 September 2025
8.30-16.00
Radisson Blu Marina Palace, Turku, Finland
1000 ensimmäistä päivää
Tapahtumat
Miltä näyttää vauvaperheiden tulevaisuus Suomessa? Aamiaistilaisuus asiantuntijoille ja päättäjille
Miten voimme yhdessä tukea vauvaperheiden tulevaisuutta? Mitkä tekijät vahvistavat hyvinvointia ja mitkä luovat haasteita? Tervetuloa 3. kesäkuuta Lasipalatsiin nauttimaan aamiaista ja keskustelemaan vauvaperheiden tulevaisuudesta!
3.6.2025
9.00-11.00
Lasipalatsi, Palmusali, Mannerheimintie 22–24, Helsinki
Vanhemmuus
Vauvaperheet
Neljä iloista lasta juoksemassa käytävällä.
Uutiset
|
22.04.2025
Hyvinvointia ja suotuisaa kehitystä tukeva Lapset puheeksi  -keskustelu arvioitavana Kasvun tuessa
Kasvun tuki arvioi Lapset puheeksi -keskustelun, jonka tavoitteena on tukea lasten ja nuorten suotuisaa kehitystä ja ehkäistä mahdollisia ongelmia. Lapset puheeksi -keskustelun arvioiminen on tärkeää, sillä aiempi arvio on vuodelta 2017 ja menetelmä on laajasti käytössä. Arvio julkaistaan systemaattisena katsauksena Kasvun tuki -aikakauslehdessä ja Kasvun tuen menetelmäpankissa.
Kasvun tuki
Psykososiaaliset menetelmät