Oletko kiinnostunut yhteisövaikuttavuuden hyödyntämisestä sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisessa? Tule mukaan Itlan ja hyvinvointialueiden toimijoiden yhteistyöryhmään!

Yhteisövaikuttavuus (Collective Impact) on viitekehys, jonka avulla yhteistyötä voidaan tehdä tavoitteellisesti yhdessä toimialoista riippumatta. Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö on käynnistämässä Yhteisövaikuttavuus ja hyvinvointialueetryhmän alueiden toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita soveltamaan yhteisövaikuttavuutta etenkin lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisessa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille uusia hyvinvointialueita valmisteleville henkilöille. Toiminta suunnitellaan yhdessä ryhmän jäsenten kanssa hyvinvointialueiden tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko? Ensimmäinen yhteistyötapaaminen järjestetään etänä torstaina 16.9.2021 klo 12.00-13.30 sekä perjantaina 24.9.2021 klo 10.00-11.30. Saadaksesi lisätietoja aloitteen etenemisestä ja osallistuaksesi ohjelman suunnitteluun ilmoittaudu mukaan! Päivien asiasisältö on sama.

Yhteisövaikuttavuudessa hyödynnetään systeemiajattelua ihmisten ja yhteiskunnan kompleksisten sekä monialaista yhteistyötä vaativien haasteiden ratkaisemiseksi. Suomessa lähestymistapaa hyödynnetään Itlan ja Oulun yliopiston koordinoimassa Lapsuuden rakentajat alueellisessa oppimisverkostossa.

Lue lisää yhteisövaikuttavuudesta ja alueellisesta oppimisverkostosta.

Yhteyshenkilö:

Projektikoordinaattori Karla Stenberg
karla.stenberg@itla.fi
+358 40 5577395

Tutustu tietosuojaselosteeseen.