Uutiset>Uutiset
13.06.2023

Mitä ajattelet Itlan toiminnasta? Vastaa kyselyyn

Mitä ajattelet Itlan toiminnasta? Onko Itlan toiminta mielestäsi vaikuttavaa? Tavoittaako viestintä sinut oikeissa kanavissa?

Itlan sidosryhmätutkimus 2023 on käynnistynyt: vastaathan kyselyymme 11. elokuuta mennessä.

Sidosryhmätutkimuksen tavoitteena on tuottaa tietoa säätiön strategian ja viestinnän etenemisestä ja onnistumisesta. Toteutimme edellisen strategiakauden sidosryhmäselvityksen vuonna 2021. Nyt haluamme kuulla sinua uuden strategiakautemme (2023–2026) alussa.

Sähköinen kysely on keskeinen osa sidosryhmätutkimuksemme tiedonkeruuta. Kyselyn kohderyhminä ovat muun muassa varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja oppilashuollon, lastensuojelun, perhesosiaalityön ja perheneuvolan, sosiaalipäivystyksen sekä mielenterveyspalveluiden parissa työskentelevät asiantuntijat ja päättäjät.

Vastaa kyselyyn viimeistään 11.8.2023.

Vastauksia käsittelevät vain sidosryhmätutkimuksen toteuttajat täysin luottamuksellisesti. Arvioinnin ja kyselyn toteuttaa Owal Group Oy.

Mielipiteesi on meille tärkeä ja arvostamme panostasi. Kiitos ajastasi!

Lisätietoja

Lisätietoa sidosryhmätutkimuksesta ja kyselystä

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Uutiset
|
08.04.2024
Oma Häme ja Itla käynnistivät menetelmien arviointipilotin
Lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyä, hoitoa ja seurantaa parannetaan Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Hämeen ja Itlan puoli vuotta kestävässä pilottiprojektissa.
Kasvun tuki
Poika istuu ja katselee älypuhelintaan
Uutiset
|
04.04.2024
Mitä ajattelet Lapsuuden rakentajat podcastista? Vastaa kyselyyn
Mistä aiheista haluaisit kuulla Lapsuuden rakentajat podcastissa? Kaipaatko räväkkää keskustelua ja sähäkkää kommentointia vai analyyttista, punnittua pohdintaa? Auta meitä kehittämään podcastiamme vastaamalla kyselyyn!
Kaksi nuorta hymyilevät kameralle kesäpäivänä.
Tapahtuma
|
25.03.2024
Kuvittele, jos onnistuisimme paremmin nuorten mielenterveyden tukemisessa
Kuvittele jos jokainen lapsi ja nuori saisi tulevaisuudessa tutkitusti vaikuttavaa apua mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen hoitoon. Mitä pitäisi tapahtua, jotta tästä tulisi totta Suomessa?
Ma 22.4.2024
12:00-16:30
Siltasaarenkatu 10, Helsinki
Kasvun tuki
Blogi
|
13.03.2024
Päätöksenteon ristiriidat johtuvat usein viranhaltijoiden ja päättäjien erilaisista ratkaisukeinoista
Muutokset kuntien palveluverkossa ovat usein vaikeita ja pitkiä prosesseja. Päätöksenteon hankaluus johtuu usein viranhaltijoiden ja päättäjien erilaisista rationaliteeteista eli päämäärään pyrkimisen optimaalisista keinoista. Näiden välille tarvittaisiin keskustelun ja yhteisen tilannekuvan mahdollistavia päätöksenteon areenoja.
Muuttuva väestö
Uutiset
|
13.03.2024
Lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien käyttöönottoa on tuettava kansallisesti
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelureformi etenee keväällä 2024. Yksi uudistuksen tavoitteista on lasten, nuorten ja perheiden psykososiaalisten palveluiden vaikuttavuuden lisääminen. Sosiaali- ja terveysministeriö, Itla sekä hyvinvointi- ja yhteistyöalueet kokoontuivat 16.2. keskustelemaan lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien valinnan uusista kansallisista linjauksista.
Kasvun tuki
Blogi
|
22.02.2024
Lapsuuden rakentajat opintomatkalla:  Rohkea, ihmislähtöinen ja päämäärätietoinen Skotlanti 
Lapsuuden rakentajat -johtamiskoulutuksen kurssi 3 suuntasi keskellä talvea Skotlantiin hakemaan intoa ja inspiraatiota lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja palveluiden kehittämiseen.
Johtamiskoulutus