Itlassa tulee voimaan tänään 1.4. alkaen kaksi nimikemuutosta: erikoistutkija Marjo Kurki ja viestintäjohtaja Kirsi Campello.

Marjo Kurjen nimikemuutos tieteellisestä päätoimittajasta erikoistutkijaksi liittyy muutoksiin Kasvun tuki –toiminnassa sekä uuden Kasvun tuki –aikakauslehden julkaisemiseen. Marjo toimii lehden päätoimittajana, mutta profiloituu vahvasti senioritason tutkimustehtäviin säätiössä ja erilaisissa tutkimushankkeissa.

Viestintä ja tiedeviestintä ovat keskeisessä roolissa Itlassa tutkitun tiedon käytäntöön viemisessä ja yhteiskunnallisen muutoksen edistämisessä. Kirsi Campellon nimikemuutos viestintäpäälliköstä viestintäjohtajaksi liittyy säätiön viestinnän kasvavaan rooliin ja viestinnän merkitykseen säätiön sillanrakentaja-tehtävässä.

“Tutkittu tieto on säätiön keskeinen voimavara. Näillä molemmilla nimikemuutoksilla vahvistetaan säätiön asemaa keskeisenä toimijana lasten hyvinvointitiedon tuottajana sekä hyvinvointitietoon liittyvää tiedeviestintää. Olemme säätiössä iloisia, että meillä on osaavat tekijät vaativissa tehtävissä”, kertoo Itlan toimitusjohtaja Petri Virtanen.

  

Erikoistutkija Marjo Kurki ja viestintäjohtaja Kirsi Campello

Lisätiedot

Toimitusjohtaja, professori Petri Virtanen, puh. 050 3187068