Uutiset>Uutiset
25.01.2022

Nimitysuutisia – Ninnu Koskenalho projektikoordinaattoriksi ja Sonja Kalichevitch viestintäharjoittelijaksi

Ninnu Koskenalho on aloittanut Itlassa projektikoordinaattorina VIP-teemaryhmässä, joka käsittelee käyttäytymisellään oireilevien lasten ja nuorten joustavan tuen ketjuja. Sonja Kalichevitch on Itlan uusi viestintäharjoittelija.

Ninnu Koskenalho projektikoordinaattoriksi

Koskenalho aloittaa Opetushallituksen ja Itlan projektissa Käyttäytymisellään reagoivien lasten ja nuorten tuki esi- ja perusopetuksessa sekä varhaiskasvatuksessa. Projekti on osa kansallista VIP-verkostoa, jossa kehitetään lapsille ja nuorille tarjottavaa oppimisen ja koulunkäynnin vaativaa erityistä tukea sekä ennaltaehkäisevää ja varhaista tukea.

Koulutukseltaan Koskenalho on sosiaali- ja kulttuuriantropologian maisteri ja on erikoistunut uskontoantropologiaan. Opintojen jälkeen hän suuntautui tekemään tieteenalaansa tunnetuksi perustamalla ystäväkollega Suvi Jaakkolan kanssa AntroBlogi-nimisen itsenäisen verkkojulkaisun kansantajuistamaan antropologian hedelmiä ja tuomaan tieteenalalle näkyvyyttä. Hän on myös työskennellyt tiedeviestinnän parissa yleistajuistamisen ja helposti lähestyttäväksi tekemisen saralla Allegra Lab Helsinki ry:n eri projekteissa ja muun muassa Tutkitusti-hankkeessa, joka tuo yhteen AntroBlogin kaltaisia tiedealakohtaisia verkkojulkaisuja. Lisäksi hän on toiminut 2019–2021 projektikoordinaattorina Helsingin yliopistolla professori Sarah Greenin vetämässä ERC-hankkeessa Crosslocationissa.

Sonja Kalichevitch viestintäharjoittelijaksi

Sonja Kalichevitch on aloittanut Itlassa viestintäharjoittelijana. Hän on politiikan ja viestinnän kandidaattiohjelman opiskelija, pääaineenaan viestintä. Kandidaattivaiheen opinnoissa hän on viestinnän lisäksi erikoistunut EU-politiikkaan.

Ninnu Koskenalho ja Sonja Kalichevitch aloittivat tehtävissään 17.1.2022.

Tammikuussa aloittivat myös projektitutkijat Anni Kyösti väestökehityksen vaikutuksia varhaiskasvatukseen ja esi- ja perusopetukseen tutkivassa hankkeessa ja Taru Lilja Samalta viivalta – Ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen -ohjelmassa sekä projektikoordinaattori Venla Ritola alueellisessa oppimisverkostossa.

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Uutiset
|
20.05.2024
Itlan vuosikertomus 2023 on julkaistu
Vuoden 2023 aikana Itlan toiminta laajeni etenkin psykososiaalisten menetelmien käyttöönoton tuen, nuorten mielenterveyden tuen ja tutkimuksen sekä yhteisövaikuttavuustyön osalta. Tutkimustulokset lapsiperheköyhyydestä herättivät laajasti keskustelua.
Tummahiuksinen tyttö, jolla on valkoinen t-paita ja shortsit kävelee kesäisessä puistossa.
Uutiset
|
14.05.2024
Nuori, tule mukaan YOUNG-ohjelman Nuorten neuvottelukuntaan
Oletko 15–18-vuotias nuori ja kiinnostunut tutkimuksesta ja vaikuttamistyöstä? Onko sinulla sanottavaa nuorten hyvinvoinnin ja palveluiden kehittämisestä? Tarvitsemme apuasi!
YOUNG-ohjelma
Tapahtuma
|
14.05.2024
Hyvin sanottu -keskustelufestivaali
Vähättelyä vai aitoa ymmärrystä? Miten rakennamme arvostettua nuoruutta ja toiveikasta tulevaisuutta?
27.-28.9.2024
Sibeliustalo, Lahti
YOUNG-ohjelma
Tapahtuma
|
13.05.2024
YOUNG-ohjelman ja SchoolWell-hankkeen sidosryhmäpäivä
YOUNG-ohjelman vuosittainen sidosryhmäpäivä, jonka järjestää tänä vuonna SchoolWell-tutkimuskonsortio.
Ma 11.11.2024
12:00-17:00
Siltasaarenkatu 8-10, Helsinki
YOUNG-ohjelma
Tummahiuksinen tyttö, jolla on valkoinen t-paita ja shortsit kävelee kesäisessä puistossa.
Blogi
|
02.05.2024
Oma Häme valitsi pilottiprojektissa arvioitavat menetelmät 
Oma Hämeen ja Itlan lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien arviointipilotti etenee. Projektin ensimmäisessä vaiheessa Oma Hämeessä karsittiin yli 20 menetelmän joukosta seitsemän, joiden vaikuttavuutta ja soveltuvuutta arvioidaan uudella, Suomessa ensimmäistä kertaa käytettävällä työkalulla. 
Kasvun tuki
Tapahtuma
|
22.04.2024
10 vuotta vaikuttavaa kasvun tukea lapsille, nuorille ja perheille
Tervetuloa Kasvun tuen juhlavuoden seminaariin!
10.6.2024
9.00-16.00
Musiikkitalo, Mannerheimintie 13A, Helsinki
Kasvun tuki