Uutiset>Uutiset
01.12.2022

Petri Virtaselle on myönnetty Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki

Tasavallan presidentti on myöntänyt Itlan toimitusjohtajalle, professori Petri Virtaselle Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkin. Ansiomerkki voidaan myöntää ansioituneille Suomen kansalaisille.

Petri Virtaselle ritarimerkki on myönnetty hänen toiminnastaan sosiaali- ja terveydenhuollon ja julkisen hallinnon kansallisena kehittäjänä ja myös kansainvälisenä toimijana noin 30 vuoden ajan. Hän on toiminut Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön ensimmäisenä toimitusjohtajana helmikuusta 2019 alkaen.

Virtanen on hoitanut professorin tehtävää Tampereen yliopistossa 2014–2015 ja Vaasan yliopistossa vuodesta 2019 alkaen. Virtasella on kolme dosentuuria, Lapin, Tampereen ja Helsingin yliopistoissa. Hän on toiminut poikkeuksellisen laajasti toimialan johtotehtävissä niin akateemisessa maailmassa, palveluntuotannossa kuntahallinnossa, yrittäjänä kuin järjestöissä.


Toimitusjohtaja Petri Virtasen saama huomionosoitus on tärkeä myös säätiöllemme. Organisaation yksi menestymisen kulmakivistä on henkilöstön kyky oivaltaa, oppia ja osata. Näistä taidoista Petrin tunnemme, nämä taidot ovat mahdollistaneet tämän hienon tunnustuksen, toteaa Itlan hallituksen puheenjohtaja Tuomas Kurttila.


Kunniamerkki myönnettiin toimitusjohtaja Petri Virtaselle Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön ehdotuksesta. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 35 vuotta säätiön perustamisesta.

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Uutiset
|
08.04.2024
Oma Häme ja Itla käynnistivät menetelmien arviointipilotin
Lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyä, hoitoa ja seurantaa parannetaan Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Hämeen ja Itlan puoli vuotta kestävässä pilottiprojektissa.
Kasvun tuki
Poika istuu ja katselee älypuhelintaan
Uutiset
|
04.04.2024
Mitä ajattelet Lapsuuden rakentajat podcastista? Vastaa kyselyyn
Mistä aiheista haluaisit kuulla Lapsuuden rakentajat podcastissa? Kaipaatko räväkkää keskustelua ja sähäkkää kommentointia vai analyyttista, punnittua pohdintaa? Auta meitä kehittämään podcastiamme vastaamalla kyselyyn!
Kaksi nuorta hymyilevät kameralle kesäpäivänä.
Tapahtuma
|
25.03.2024
Kuvittele, jos onnistuisimme paremmin nuorten mielenterveyden tukemisessa
Kuvittele jos jokainen lapsi ja nuori saisi tulevaisuudessa tutkitusti vaikuttavaa apua mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen hoitoon. Mitä pitäisi tapahtua, jotta tästä tulisi totta Suomessa?
Ma 22.4.2024
12:00-16:30
Siltasaarenkatu 10, Helsinki
Kasvun tuki
Blogi
|
13.03.2024
Päätöksenteon ristiriidat johtuvat usein viranhaltijoiden ja päättäjien erilaisista ratkaisukeinoista
Muutokset kuntien palveluverkossa ovat usein vaikeita ja pitkiä prosesseja. Päätöksenteon hankaluus johtuu usein viranhaltijoiden ja päättäjien erilaisista rationaliteeteista eli päämäärään pyrkimisen optimaalisista keinoista. Näiden välille tarvittaisiin keskustelun ja yhteisen tilannekuvan mahdollistavia päätöksenteon areenoja.
Muuttuva väestö
Uutiset
|
13.03.2024
Lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien käyttöönottoa on tuettava kansallisesti
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelureformi etenee keväällä 2024. Yksi uudistuksen tavoitteista on lasten, nuorten ja perheiden psykososiaalisten palveluiden vaikuttavuuden lisääminen. Sosiaali- ja terveysministeriö, Itla sekä hyvinvointi- ja yhteistyöalueet kokoontuivat 16.2. keskustelemaan lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien valinnan uusista kansallisista linjauksista.
Kasvun tuki
Blogi
|
22.02.2024
Lapsuuden rakentajat opintomatkalla:  Rohkea, ihmislähtöinen ja päämäärätietoinen Skotlanti 
Lapsuuden rakentajat -johtamiskoulutuksen kurssi 3 suuntasi keskellä talvea Skotlantiin hakemaan intoa ja inspiraatiota lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja palveluiden kehittämiseen.
Johtamiskoulutus