Uutiset>Uutiset
03.10.2023

Uusia kasvoja Itlaan

Ilkka Virmasalo ja Joel Manner ovat aloittaneet projektitutkijoina Samalta viivalta -ohjelmassa, Katariina Issakainen on palannut Itlaan viestintäsuunnittelijaksi ja Ida-Maria Peltoniemi on Itlan uusi viestintäharjoittelija.

Ilkka Virmasalo projektitutkijaksi

Yhteiskuntatieteiden tohtori Ilkka Virmasalo on aloittanut Samalta viivalta -ohjelmassa projektitutkijana. Hänen tehtäviinsä kuuluu Samalta viivalta Oulu -osaohjelman tutkimuksellisen kokonaisuuden hallinta sekä tilastolliset analyysit. Virmasalo opiskelee myös sosiaalityön maisteriohjelmassa. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa sosiaalityöntekijänä Keski-Suomen hyvinvointialueella sekä tutkijatohtorina Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa.

Joel Manner projektitutkijaksi

Valtiotieteiden maisteri Joel Manner on aloittanut myös Samalta viivalta -ohjelmassa projektitutkijana. Hänen tehtäviinsä kuuluu kohortti- ja rekisteriaineiston määrällinen analyysi sekä tekstien ja artikkelien työstö. Mantereella on sosiaalipsykologian tutkinto. Hän on aiemmin työskennellyt määrällisen tutkimuksen parissa, joka on koskenut lasten ja nuorten vapaa-aikaa, mielenterveyttä sekä nuorten tilannetta korona-aikana. Tämän lisäksi Manner on tehnyt maahanmuuttajien integraatiota koskevaa tutkimusta.

Katariina Issakainen viestintäsuunnittelijaksi

Katariina Issakainen on aloittanut osa-aikaisen viestintäsuunnittelijan tehtävät Itlan viestinnässä. Issakainen viimeistelee viestinnän maisteriopintoja Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa. Hän on aiemmin työskennellyt Itlassa viestintäharjoittelijana ja -suunnittelijana sekä muun muassa harjoittelijana Fortumin konserniviestinnässä.

Ida-Maria Peltoniemi viestinnän harjoittelijaksi

Ida-Maria Peltoniemi on aloittanut viestintäharjoittelun Itlan viestinnässä. Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa verkkosivujen ylläpito, sosiaalisen median kanavien päivittäminen sekä muut viestinnän avustavat tehtävät. Peltoniemi opiskelee Turun yliopiston Digitaalisen kulttuurin, maiseman ja kulttuuriperinnön tutkinto-ohjelman maisterivaiheessa digitaalista kulttuuria.

Lisätietoja

Ilkka Virmasalo

Projektitutkija

Project Researcher

Samalta viivalta – ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen

040 513 5839
Joel Manner

Projektitutkija

Project Researcher

Samalta viivalta – ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen

040 630 2654

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Uutiset
|
20.05.2024
Itlan vuosikertomus 2023 on julkaistu
Vuoden 2023 aikana Itlan toiminta laajeni etenkin psykososiaalisten menetelmien käyttöönoton tuen, nuorten mielenterveyden tuen ja tutkimuksen sekä yhteisövaikuttavuustyön osalta. Tutkimustulokset lapsiperheköyhyydestä herättivät laajasti keskustelua.
Tummahiuksinen tyttö, jolla on valkoinen t-paita ja shortsit kävelee kesäisessä puistossa.
Uutiset
|
14.05.2024
Nuori, tule mukaan YOUNG-ohjelman Nuorten neuvottelukuntaan
Oletko 15–18-vuotias nuori ja kiinnostunut tutkimuksesta ja vaikuttamistyöstä? Onko sinulla sanottavaa nuorten hyvinvoinnin ja palveluiden kehittämisestä? Tarvitsemme apuasi!
YOUNG-ohjelma
Tapahtuma
|
14.05.2024
Hyvin sanottu -keskustelufestivaali
Vähättelyä vai aitoa ymmärrystä? Miten rakennamme arvostettua nuoruutta ja toiveikasta tulevaisuutta?
27.-28.9.2024
Sibeliustalo, Lahti
YOUNG-ohjelma
Tapahtuma
|
13.05.2024
YOUNG-ohjelman ja SchoolWell-hankkeen sidosryhmäpäivä
YOUNG-ohjelman vuosittainen sidosryhmäpäivä, jonka järjestää tänä vuonna SchoolWell-tutkimuskonsortio.
Ma 11.11.2024
12:00-17:00
Siltasaarenkatu 8-10, Helsinki
YOUNG-ohjelma
Tummahiuksinen tyttö, jolla on valkoinen t-paita ja shortsit kävelee kesäisessä puistossa.
Blogi
|
02.05.2024
Oma Häme valitsi pilottiprojektissa arvioitavat menetelmät 
Oma Hämeen ja Itlan lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien arviointipilotti etenee. Projektin ensimmäisessä vaiheessa Oma Hämeessä karsittiin yli 20 menetelmän joukosta seitsemän, joiden vaikuttavuutta ja soveltuvuutta arvioidaan uudella, Suomessa ensimmäistä kertaa käytettävällä työkalulla. 
Kasvun tuki
Tapahtuma
|
22.04.2024
10 vuotta vaikuttavaa kasvun tukea lapsille, nuorille ja perheille
Tervetuloa Kasvun tuen juhlavuoden seminaariin!
10.6.2024
9.00-16.00
Musiikkitalo, Mannerheimintie 13A, Helsinki
Kasvun tuki