Avainsana: Samalta viivalta Oulu

Samalta viivalta – ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen
Samalta viivalta – ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen -ohjelmassa tuotamme tutkimustietoa lapsiperheköyhyydestä päätöksenteon perustaksi, käynnistämme kokeiluja sekä vahvistamme aihepiirin tutkijoiden ja toimijoiden yhteistyötä.

Uutiset

Uutiset
|
21.02.2024
Uusia kasvoja Itlaan
Katja Hautamäki on aloittanut asiantuntijana Kasvun tuki KI-hankkeessa lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien seurantajärjestelmän suunnitteluryhmässä, Heidi Backman erityisasiantuntijana Kasvun tuen menetelmäarvioinnissa ja Noora Lindroos viestinnän asiantuntijana Kasvun tuen KI-hankkeessa. Ville Tikkanen on aloittanut projektitutkijana Samalta viivalta Oulu-kokeilussa ja Right to Belong -hankkeessa ja Pihla Markkanen erityisasiantuntijana Kasvun tuen KI-hankkeen osahankkeessa Mielenterveyden tunnistaminen ja tuki sivistystoimessa.
Uutiset
|
09.11.2023
Lahjoitusten avulla harrastuksia oululaisille lapsille ja nuorille
Itla, Oulun kaupunki, Auta Lasta ry ja SOS-Lapsikylä tukevat oululaisia lapsia ja nuoria auttamalla heitä harrastamaan. Kutsumme oululaiset yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt tukemaan Samalta viivalta Oulu -kokeilussa mukana olevien vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista.
Samalta viivalta Oulu
Uutiset
|
25.05.2023
Samalta viivalta Oulu – yhteisöt ratkaisemassa lapsiperheköyhyyttä
Lapsiperheköyhyys koskettaa Oulussa 5 250 lasta. Millaisia vaikuttavia ratkaisuja lapsiperheköyhyyden vähentämiseksi voimme löytää yhdessä? Oulun kaupunki ja Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla kutsuvat kaikki oululaiset mukaan 1.6.2023 klo 8.45–15.00 Samalta viivalta Oulu – Yhteisöt ratkaisemassa lapsiperheköyhyyttä -tapahtumaan Aleksinkulmaan.
Lapsiperheköyhyys
Samalta viivalta Oulu
Uutiset
|
18.12.2023
Mielekkäällä vapaa-ajan toiminnalla vähennetään taloudellisten vaikeuksien vaikutuksia lapsiin ja nuoriin
Samalta viivalta Oulu -kokeilu ja siihen liittyvä arviointitutkimus suuntautuvat oululaisten lapsiperheiden talousongelmien varhaiseen tunnistamiseen sekä talousongelmien lapsiin ja nuoriin kohdistuvien vaikutusten vähentämiseen vapaa-ajan toiminnan edistämisen kautta.
Samalta viivalta
Samalta viivalta Oulu

Tapahtuma

Tapahtuma
|
19.04.2024
Vahvat perheet – vahva työllisyys
Samalta viivalta Oulu -kokeilun tilaisuudessa kuullaan tutkimustietoa työllisyyden ja lapsiperheköyhyyden yhteydestä.
30.05.2024
8:30-12:00
Wegelius-sali, Albertinkatu 16 (0. krs), 90100 Oulu, myös etänä!
Lapsiperheköyhyys
Samalta viivalta Oulu