Uutiset>Uutiset
05.06.2023

Katri Vataja Itlan toimitusjohtajaksi

Katri Vataja aloittaa Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön toimitusjohtajana 1.8.2023. Vataja on strategisen johtamisen, ennakoinnin ja arvioinnin vahva osaaja ja tulevaisuuden rakentaja.

Itlan hallitus on nimittänyt HTT Katri Vatajan Itlan toimitusjohtajaksi elokuusta alkaen. Itlaan Vataja siirtyy Sitrasta, jossa hän on toiminut ennakoinnista ja strategiasta vastaavana johtajana. Vatajalla on pitkä kokemus työskentelystä kehittämisen, johtamisen ja vaikuttavuuden parissa. Hän on väitellyt työyhteisöjen kehittämisestä ja arvioinnista.


Megatrendien kuvaamat isot muutokset, kuten ilmaston lämpeneminen ja luontokato, hyvinvoinnin haasteet sekä teknologian, demokratian ja talouden kehitykseen liittyvät epävarmuudet ja jännitteet vaikuttavat lasten ja nuorten elämään ja hyvinvoinnin edellytyksiin. Hyvä tulevaisuus rakennetaan tämän päivän päätöksillä ja teoilla, joihin voimme Itlassa vaikuttaa tiedolla, ratkaisuilla ja yhteistyöllä, toteaa tuleva toimitusjohtaja Katri Vataja.


Lisätietoja

Kuva ylhäällä: Miikka Pirinen

Katri Vataja

Toimitusjohtaja

CEO

040 702 0899

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Uutiset
|
08.04.2024
Oma Häme ja Itla käynnistivät menetelmien arviointipilotin
Lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyä, hoitoa ja seurantaa parannetaan Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Hämeen ja Itlan puoli vuotta kestävässä pilottiprojektissa.
Kasvun tuki
Poika istuu ja katselee älypuhelintaan
Uutiset
|
04.04.2024
Mitä ajattelet Lapsuuden rakentajat podcastista? Vastaa kyselyyn
Mistä aiheista haluaisit kuulla Lapsuuden rakentajat podcastissa? Kaipaatko räväkkää keskustelua ja sähäkkää kommentointia vai analyyttista, punnittua pohdintaa? Auta meitä kehittämään podcastiamme vastaamalla kyselyyn!
Kaksi nuorta hymyilevät kameralle kesäpäivänä.
Tapahtuma
|
25.03.2024
Kuvittele, jos onnistuisimme paremmin nuorten mielenterveyden tukemisessa
Kuvittele jos jokainen lapsi ja nuori saisi tulevaisuudessa tutkitusti vaikuttavaa apua mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen hoitoon. Mitä pitäisi tapahtua, jotta tästä tulisi totta Suomessa?
Ma 22.4.2024
12:00-16:30
Siltasaarenkatu 10, Helsinki
Kasvun tuki
Blogi
|
13.03.2024
Päätöksenteon ristiriidat johtuvat usein viranhaltijoiden ja päättäjien erilaisista ratkaisukeinoista
Muutokset kuntien palveluverkossa ovat usein vaikeita ja pitkiä prosesseja. Päätöksenteon hankaluus johtuu usein viranhaltijoiden ja päättäjien erilaisista rationaliteeteista eli päämäärään pyrkimisen optimaalisista keinoista. Näiden välille tarvittaisiin keskustelun ja yhteisen tilannekuvan mahdollistavia päätöksenteon areenoja.
Muuttuva väestö
Uutiset
|
13.03.2024
Lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien käyttöönottoa on tuettava kansallisesti
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelureformi etenee keväällä 2024. Yksi uudistuksen tavoitteista on lasten, nuorten ja perheiden psykososiaalisten palveluiden vaikuttavuuden lisääminen. Sosiaali- ja terveysministeriö, Itla sekä hyvinvointi- ja yhteistyöalueet kokoontuivat 16.2. keskustelemaan lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien valinnan uusista kansallisista linjauksista.
Kasvun tuki
Blogi
|
22.02.2024
Lapsuuden rakentajat opintomatkalla:  Rohkea, ihmislähtöinen ja päämäärätietoinen Skotlanti 
Lapsuuden rakentajat -johtamiskoulutuksen kurssi 3 suuntasi keskellä talvea Skotlantiin hakemaan intoa ja inspiraatiota lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja palveluiden kehittämiseen.
Johtamiskoulutus