Uutiset>Uutiset
15.02.2023

Nimitysuutisia: Annika Heikkinen projektikoordinaattoriksi, Katariina Issakainen viestintäharjoittelijaksi ja Säde Rautanen visuaalisen viestinnän harjoittelijaksi

Annika Heikkinen on aloittanut Itlassa projektikoordinaattorina tutkimusperustaiseen päätöksentekoon liittyvän MOOC-kurssin toteutuksessa. Katariina Issakainen on Itlan uusi viestintäharjoittelija ja Säde Rautanen uusi visuaalisen viestinnän harjoittelija.

Annika Heikkinen projektikoordinaattoriksi  

TtM Annika Heikkinen toimii Itlassa projektikoordinaattorina Kasvun tuki – toimintakokonaisuudessa. Kasvun tuki -toiminnan tavoitteena on lasten, nuorten ja lapsiperheiden psykososiaalisten interventioiden käyttöönoton edistäminen. Annika koordinoi sisällöntuotantoa avoimelle verkkokurssille (MOOC), joka käsittelee vaikuttavia menetelmiä ja toimintamalleja tutkimusperustaisessa päätöksenteossa. Kurssi pohjautuu Itlan aiemmin Helsingin yliopiston sosiaali- ja terveystutkimuksen ja –johtamisen maisteriohjelmaan tuottamaan vastaavaan kokonaisuuteen. Heikkinen on koulutukseltaan terveydenhoitaja ja terveystieteiden maisteri.

Heikkinen on aiemmin työskennellyt Turun yliopiston Lastenpsykiatrian tutkimuskeskuksessa tutkimushoitajana erilaisten lasten ja nuorten psykososiaalista hyvinvointia kartoittavien aikasarja- ja interventiotutkimusten parissa. Työnsä ohella hän opiskelee ylemmässä ammattikorkeakoulussa hyvinvointianalytiikkaa.

Katariina Issakainen ja Säde Rautanen viestinnän harjoittelijoiksi 

Katariina Issakainen on aloittanut viestinnän harjoittelijana Itlassa. Hän on politiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa, pääaineenaan viestintä.

Säde Rautanen on aloittanut visuaalisen viestinnän harjoittelijana Itlassa. Säde opiskelee viimeistä vuotta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa.   

Lisätietoja

Annika Heikkinen

Asiantuntija

Specialist

Kasvun tuki

040 635 9023

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Uutiset
|
08.04.2024
Oma Häme ja Itla käynnistivät menetelmien arviointipilotin
Lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyä, hoitoa ja seurantaa parannetaan Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Hämeen ja Itlan puoli vuotta kestävässä pilottiprojektissa.
Kasvun tuki
Poika istuu ja katselee älypuhelintaan
Uutiset
|
04.04.2024
Mitä ajattelet Lapsuuden rakentajat podcastista? Vastaa kyselyyn
Mistä aiheista haluaisit kuulla Lapsuuden rakentajat podcastissa? Kaipaatko räväkkää keskustelua ja sähäkkää kommentointia vai analyyttista, punnittua pohdintaa? Auta meitä kehittämään podcastiamme vastaamalla kyselyyn!
Kaksi nuorta hymyilevät kameralle kesäpäivänä.
Tapahtuma
|
25.03.2024
Kuvittele, jos onnistuisimme paremmin nuorten mielenterveyden tukemisessa
Kuvittele jos jokainen lapsi ja nuori saisi tulevaisuudessa tutkitusti vaikuttavaa apua mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen hoitoon. Mitä pitäisi tapahtua, jotta tästä tulisi totta Suomessa?
Ma 22.4.2024
12:00-16:30
Siltasaarenkatu 10, Helsinki
Kasvun tuki
Blogi
|
13.03.2024
Päätöksenteon ristiriidat johtuvat usein viranhaltijoiden ja päättäjien erilaisista ratkaisukeinoista
Muutokset kuntien palveluverkossa ovat usein vaikeita ja pitkiä prosesseja. Päätöksenteon hankaluus johtuu usein viranhaltijoiden ja päättäjien erilaisista rationaliteeteista eli päämäärään pyrkimisen optimaalisista keinoista. Näiden välille tarvittaisiin keskustelun ja yhteisen tilannekuvan mahdollistavia päätöksenteon areenoja.
Muuttuva väestö
Uutiset
|
13.03.2024
Lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien käyttöönottoa on tuettava kansallisesti
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelureformi etenee keväällä 2024. Yksi uudistuksen tavoitteista on lasten, nuorten ja perheiden psykososiaalisten palveluiden vaikuttavuuden lisääminen. Sosiaali- ja terveysministeriö, Itla sekä hyvinvointi- ja yhteistyöalueet kokoontuivat 16.2. keskustelemaan lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien valinnan uusista kansallisista linjauksista.
Kasvun tuki
Blogi
|
22.02.2024
Lapsuuden rakentajat opintomatkalla:  Rohkea, ihmislähtöinen ja päämäärätietoinen Skotlanti 
Lapsuuden rakentajat -johtamiskoulutuksen kurssi 3 suuntasi keskellä talvea Skotlantiin hakemaan intoa ja inspiraatiota lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja palveluiden kehittämiseen.
Johtamiskoulutus