Annika Heikkinen on aloittanut Itlassa projektikoordinaattorina tutkimusperustaiseen päätöksentekoon liittyvän MOOC-kurssin toteutuksessa. Katariina Issakainen on Itlan uusi viestintäharjoittelija ja Säde Rautanen uusi visuaalisen viestinnän harjoittelija.

Annika Heikkinen projektikoordinaattoriksi  

TtM Annika Heikkinen toimii Itlassa projektikoordinaattorina Kasvun tuki – toimintakokonaisuudessa. Kasvun tuki -toiminnan tavoitteena on lasten, nuorten ja lapsiperheiden psykososiaalisten interventioiden käyttöönoton edistäminen. Annika koordinoi sisällöntuotantoa avoimelle verkkokurssille (MOOC), joka käsittelee vaikuttavia menetelmiä ja toimintamalleja tutkimusperustaisessa päätöksenteossa. Kurssi pohjautuu Itlan aiemmin Helsingin yliopiston sosiaali- ja terveystutkimuksen ja –johtamisen maisteriohjelmaan tuottamaan vastaavaan kokonaisuuteen. Heikkinen on koulutukseltaan terveydenhoitaja ja terveystieteiden maisteri.

Heikkinen on aiemmin työskennellyt Turun yliopiston Lastenpsykiatrian tutkimuskeskuksessa tutkimushoitajana erilaisten lasten ja nuorten psykososiaalista hyvinvointia kartoittavien aikasarja- ja interventiotutkimusten parissa. Työnsä ohella hän opiskelee ylemmässä ammattikorkeakoulussa hyvinvointianalytiikkaa.

Katariina Issakainen ja Säde Rautanen viestinnän harjoittelijoiksi 

Katariina Issakainen on aloittanut viestinnän harjoittelijana Itlassa. Hän on politiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa, pääaineenaan viestintä.

Säde Rautanen on aloittanut visuaalisen viestinnän harjoittelijana Itlassa. Säde opiskelee viimeistä vuotta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa.   

Annika Heikkinen              Katariina Issakainen         Säde Rautanen