Uutiset>Uutiset
15.02.2023

Nimitysuutisia: Annika Heikkinen projektikoordinaattoriksi, Katariina Issakainen viestintäharjoittelijaksi ja Säde Rautanen visuaalisen viestinnän harjoittelijaksi

Annika Heikkinen on aloittanut Itlassa projektikoordinaattorina tutkimusperustaiseen päätöksentekoon liittyvän MOOC-kurssin toteutuksessa. Katariina Issakainen on Itlan uusi viestintäharjoittelija ja Säde Rautanen uusi visuaalisen viestinnän harjoittelija.

Annika Heikkinen projektikoordinaattoriksi  

TtM Annika Heikkinen toimii Itlassa projektikoordinaattorina Kasvun tuki – toimintakokonaisuudessa. Kasvun tuki -toiminnan tavoitteena on lasten, nuorten ja lapsiperheiden psykososiaalisten interventioiden käyttöönoton edistäminen. Annika koordinoi sisällöntuotantoa avoimelle verkkokurssille (MOOC), joka käsittelee vaikuttavia menetelmiä ja toimintamalleja tutkimusperustaisessa päätöksenteossa. Kurssi pohjautuu Itlan aiemmin Helsingin yliopiston sosiaali- ja terveystutkimuksen ja –johtamisen maisteriohjelmaan tuottamaan vastaavaan kokonaisuuteen. Heikkinen on koulutukseltaan terveydenhoitaja ja terveystieteiden maisteri.

Heikkinen on aiemmin työskennellyt Turun yliopiston Lastenpsykiatrian tutkimuskeskuksessa tutkimushoitajana erilaisten lasten ja nuorten psykososiaalista hyvinvointia kartoittavien aikasarja- ja interventiotutkimusten parissa. Työnsä ohella hän opiskelee ylemmässä ammattikorkeakoulussa hyvinvointianalytiikkaa.

Katariina Issakainen ja Säde Rautanen viestinnän harjoittelijoiksi 

Katariina Issakainen on aloittanut viestinnän harjoittelijana Itlassa. Hän on politiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa, pääaineenaan viestintä.

Säde Rautanen on aloittanut visuaalisen viestinnän harjoittelijana Itlassa. Säde opiskelee viimeistä vuotta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa.   

Lisätietoja

Annika Heikkinen

Asiantuntija

Specialist

Kasvun tuki

040 635 9023

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Blogi
|
26.06.2024
Asiantuntijoiden erilaisuus tuo vahvuutta työyhteisöön
”Ai sori, oletin…” Näin alkaa moni vastaus, kun on tehty yleistyksiä toisesta ensivaikutelman perusteella esimerkiksi työpaikalla. Välillä olettamukset osuvat toki oikeaankin. Usein ulkokuoren taakse kuitenkin kätkeytyy, tai kätketään, paljon.
Lapset leikkivät hiekkalaatikolla
Uutiset
|
20.06.2024
Uusi julkaisu kertoo: psykososiaalisten menetelmien muokkaukseen kaivataan kansallista yhteistyötä
Lasten ja nuorten psykososiaaliset menetelmät tuodaan Suomeen pääsääntöisesti ulkomailta. Suunnitelmallinen muokkaus on yleensä tarpeen, jotta menetelmät soveltuvat eri kohderyhmille tai toimintaympäristöön kuin mihin ne on alun perin kehitetty. Lasten ja nuorten psykososiaalisia menetelmiä Suomessa muokanneet asiantuntijat korostavat tarvetta laajemmalle kansalliselle yhteistyölle, menetelmien suunnitelmallista muokkausta eli adaptointia koskeviin valintoihin ja rooleihin liittyen.   
Adaptointi
Kasvun tuki
Nainen ja mies nauravat tietokoneiden ääressä.
Blogi
|
12.06.2024
Pirkanmaan perhekeskuksessa uskotaan yhteisölliseen tekemiseen
Yhteisövaikuttavuuden periaatteiden mukaisesti Pirkanmaan perhekeskusverkostossa keskitytään sisällön kehittämiseen, yhteisiin rakenteisiin, kaikkien toimijoiden mukaan ottamiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Kehittämispäällikkö Marja Olli ja suunnittelija Katariina Hämäläinen kuvaavat yhteisövaikuttavuusverkostoa lottovoiton kaltaiseksi korkeakouluksi, johon tulee itse aktiivisesti liittyä.
Alueellinen oppimisverkosto
Yhteisövaikuttavuus
Pieni tummatukkainen lapsi tutkii luontoa aurinkoisessa metsässä.
Uutiset
|
07.06.2024
Lasten ja nuorten terapiatakuu: Itla ehdottaa asiantuntijaryhmän perustamista psykososiaalisten menetelmien kansallista valintaa varten  
Itla on jättänyt lausunnon lasten ja nuorten terapiatakuuta koskevaan hallituksen esityksen luonnokseen. Toteamme lausunnossa, että terapiatakuun toteuttamisen koordinointi sekä psykososiaalisten menetelmien valinta tulee toteuttaa huolella ja menetelmiä olla saatavilla kaikille lapsille ja nuorille yhdenvertaisesti. Ehdotamme perustettavaksi kansallista asiantuntijaryhmää, joka tukisi hyvinvointi- ja yhteistyöalueiden menetelmien suunnitelmallista valintaa ja käyttöönottoa.
Kasvun tuki
Nainen tekee töitä tietokoneella.
Tapahtuma
|
31.05.2024
Implementaatiotutkimus ja käytännön implementointi sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa: Kohti kestäviä ratkaisuja
Miten sote-palveluiden vaikuttavuutta voi vahvistaa implementointiin liittyvän tutkimustiedon avulla? Tervetuloa kuulemaan uusista tutkimustuloksista sekä niiden hyödyntämisestä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa!
Ke 30.10.2024
9:00-15:30
Siltasaarenkatu 10, Helsinki (Itla) ja verkossa
Kasvun tuki
Uutiset
|
30.05.2024
Tutkimus: Sosiaaliturva ei tasaa lapsiperheiden köyhyyseroja Suomessa
Kansainvälisessä lapsiperheköyhyystutkimuksessa selvisi, että Suomessa sosiaaliturvaetuudet vähentävät enemmän kolmilapsisten perheiden kuin yksilapsisten perheiden köyhyyttä. Köyhyys on tästä huolimatta yleisempää monilapsisissa perheissä.
Lapsiperheköyhyys