Uutiset>Uutiset
24.03.2023

Nimitysuutisia: Riikka Kotiranta toimitussihteeriksi ja Linda Palenius koulutuskoordinaattoriksi

Alkuvuonna Itlassa on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Riikka Kotiranta on aloittanut toimitussihteerinä Kasvun tuki- aikakauslehdessä. Linda Palenius puolestaan on Itlan uusi koulutuskoordinaattori.

Riikka Kotiranta toimitussihteeriksi Kasvun tuki- aikakauslehteen

FM, medianomi Riikka Kotiranta on aloittanut Kasvun tuki -aikakauslehden toimitussihteerinä. Hänen tehtäviinsä kuuluu lehdessä julkaistavien tieteellisten tekstien editointi, lehden viestintä, yhteydenpito kirjoittajien ja taittajan kanssa, lehden julkaisualustan hallinnointi sekä toimituksen tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen. Kotirannalla on filosofian maisterin tutkinto sekä medianomi (AMK) -tutkinto journalismista. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa järjestön toiminnanjohtajana ja viestinnän asiantuntijana Uudenmaan liitossa ja Diakonia-ammattikorkeakoulussa. 

Linda Palenius koulutuskoordinaattoriks

Linda Palenius on aloittanut Itlassa koulutuskoordinaattorina. Hänen tehtäviinsä kuuluu erityisesti Lapsuuden rakentajat -johtamiskoulutukseen liittyvät käytännön järjestelyt. Palenius opiskelee Helsingin yliopistossa maailmanpolitiikan tutkimusta. 

Lisätietoja

Riikka Kotiranta

Viestinnän asiantuntija

Communications Specialist

040 182 6372

Uutiset

Selaa tuoreimpia artikkeleita tai katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit
Nainen ja mies nauravat tietokoneiden ääressä.
Blogi
|
12.06.2024
Pirkanmaan perhekeskuksessa uskotaan yhteisölliseen tekemiseen
Yhteisövaikuttavuuden periaatteiden mukaisesti Pirkanmaan perhekeskusverkostossa keskitytään sisällön kehittämiseen, yhteisiin rakenteisiin, kaikkien toimijoiden mukaan ottamiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Kehittämispäällikkö Marja Olli ja suunnittelija Katariina Hämäläinen kuvaavat yhteisövaikuttavuusverkostoa lottovoiton kaltaiseksi korkeakouluksi, johon tulee itse aktiivisesti liittyä.
Alueellinen oppimisverkosto
Yhteisövaikuttavuus
Pieni tummatukkainen lapsi tutkii luontoa aurinkoisessa metsässä.
Uutiset
|
07.06.2024
Lasten ja nuorten terapiatakuu: Itla ehdottaa asiantuntijaryhmän perustamista psykososiaalisten menetelmien kansallista valintaa varten  
Itla on jättänyt lausunnon lasten ja nuorten terapiatakuuta koskevaan hallituksen esityksen luonnokseen. Toteamme lausunnossa, että terapiatakuun toteuttamisen koordinointi sekä psykososiaalisten menetelmien valinta tulee toteuttaa huolella ja menetelmiä olla saatavilla kaikille lapsille ja nuorille yhdenvertaisesti. Ehdotamme perustettavaksi kansallista asiantuntijaryhmää, joka tukisi hyvinvointi- ja yhteistyöalueiden menetelmien suunnitelmallista valintaa ja käyttöönottoa.
Kasvun tuki
Nainen tekee töitä tietokoneella.
Tapahtuma
|
31.05.2024
Implementaatiotutkimus ja käytännön implementointi sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa: Kohti kestäviä ratkaisuja
Miten sote-palveluiden vaikuttavuutta voi vahvistaa implementointiin liittyvän tutkimustiedon avulla? Tervetuloa kuulemaan uusista tutkimustuloksista sekä niiden hyödyntämisestä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa!
Ke 30.10.2024
9:00-15:30
Siltasaarenkatu 10, Helsinki (Itla) ja verkossa
Kasvun tuki
Uutiset
|
30.05.2024
Tutkimus: Sosiaaliturva ei tasaa lapsiperheiden köyhyyseroja Suomessa
Kansainvälisessä lapsiperheköyhyystutkimuksessa selvisi, että Suomessa sosiaaliturvaetuudet vähentävät enemmän kolmilapsisten perheiden kuin yksilapsisten perheiden köyhyyttä. Köyhyys on tästä huolimatta yleisempää monilapsisissa perheissä.
Lapsiperheköyhyys
Pieni tummatukkainen lapsi tutkii luontoa aurinkoisessa metsässä.
Vieraskynä
|
28.05.2024
Nyt on toiminnan aika – Radanvarsifoorumi vauhdittaa yhteistyötä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen
Pandemian jälkeisessä Suomessa lasten ja nuorten elämää haastaa eri tavoin ilmenevä pahoinvointi. Etelä-Suomen aluehallintoviraston perustama Radanvarsifoorumi pyrkii tukemaan yhteistyötä ja ratkomaan ongelmia yhdessä eri toimijoiden kanssa.
Tapahtuma
|
27.05.2024
Kenen ääni kuuluu kriiseissä?- Hyvin sanottu -keskustelufestivaali
On tärkeää pohtia, millä toimilla pandemian pitkäaikaisvaikutuksiin voitaisiin puuttua.
28.9.2024
10.45–12.15
Sibeliustalo, Lahti
PANDEMICS-ohjelma