Alkuvuonna Itlassa on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Riikka Kotiranta on aloittanut toimitussihteerinä Kasvun tuki- aikakauslehdessä. Linda Palenius puolestaan on Itlan uusi koulutuskoordinaattori. 

Riikka Kotiranta toimitussihteeriksi Kasvun tuki- aikakauslehteen

FM, medianomi Riikka Kotiranta on aloittanut Kasvun tuki -aikakauslehden toimitussihteerinä. Hänen tehtäviinsä kuuluu lehdessä julkaistavien tieteellisten tekstien editointi, lehden viestintä, yhteydenpito kirjoittajien ja taittajan kanssa, lehden julkaisualustan hallinnointi sekä toimituksen tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen. Kotirannalla on filosofian maisterin tutkinto sekä medianomi (AMK) -tutkinto journalismista. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa järjestön toiminnanjohtajana ja viestinnän asiantuntijana Uudenmaan liitossa ja Diakonia-ammattikorkeakoulussa. 

Linda Palenius koulutuskoordinaattoriksi

Linda Palenius on aloittanut Itlassa koulutuskoordinaattorina. Hänen tehtäviinsä kuuluu erityisesti Lapsuuden rakentajat -johtamiskoulutukseen liittyvät käytännön järjestelyt. Palenius opiskelee Helsingin yliopistossa maailmanpolitiikan tutkimusta. 

 

 

Riikka Kotiranta                                        Linda Palenius