Avainsana: Psykososiaaliset menetelmät

Kasvun tuki
Edistämme lapsia, nuoria ja perheitä tukevien psykososiaalisten menetelmien vaikuttavuuden arviointia sekä menetelmien kansallista käyttöönottoa.

Uutiset

Uutiset
|
31.03.2023
Itlalle valtionavustus lasten ja nuorten psykososiaalisten menetelmien juurruttamiseen
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Itlalle 5 miljoonan euron valtionavustuksen lapsille ja nuorille suunnattujen näyttöön perustuvien psykososiaalisten menetelmien juurruttamisen vahvistamiseen.
Uutiset
|
24.03.2023
Lieviä mielenterveysongelmia pitää tunnistaa ja hoitaa entistä tehokkaammin kouluissa
Nuorten mielenterveyspalveluiden kysyntä on kasvanut Suomessa jo pitkään, eivätkä palvelut ole pysyneet perässä. Asia on noussut monien puolueiden vaaliohjelmiin keskeiseksi teemaksi. Kuitenkaan konkreettisia esimerkkejä ongelman ratkaisemiseksi ei juuri ole esitetty.
Kasvun tuki
Psykososiaaliset menetelmät
Uutiset
|
21.03.2023
Itlan vaaliviestit päättäjille: Lapsiperheköyhyyttä on vähennettävä ja nuorten mielenterveyttä on tuettava
Tunnettu tosiasia on, että ollakseen jotain, ei voi olla kaikkea. Tämä pitää paikkansa, kun pohtii teemoja, jotka haastavat lasten hyvinvointia tällä hetkellä Suomessa: jos tavoittelee kaikkea mahdollista, voi olla, ettei päästä puusta pidemmälle. Siksi olemme nostaneet näin vaalien alla esiin kaksi erityisen laajaa ja seurauksiltaan merkittävää ilmiötä – lapsiperheköyhyyden ja nuorten mielenterveyden. Taustoitamme ilmiöitä tutkimustiedon valossa ja esitämme myös ratkaisuehdotuksia tuleville päättäjille.
Lapsiperheköyhyys
Psykososiaaliset menetelmät
Uutiset
|
01.02.2023
Haluatko oppia tekemään systemaattisia kirjallisuuskatsauksia?
Itlan Kasvun tuki -aikakauslehdessä julkaistaan psykososiaalisten menetelmien arvioita systemaattisina katsauksina. Järjestämme menetelmäarvioiden kirjoittajille tarkoitetun koulutukseen maaliskuussa. Haku on auki helmikuun loppuun.
Kasvun tuki
Psykososiaaliset menetelmät