Itlan Kasvun tuki -aikakauslehdessä julkaistaan psykososiaalisten menetelmien arvioita systemaattisina katsauksina. Järjestämme menetelmäarvioiden kirjoittajille tarkoitetun koulutukseen maaliskuussa. Haku on auki helmikuun loppuun.

Arvioimme Kasvun tuessa psykososiaalisia menetelmiä. Julkaisemme menetelmäarviot systemaattisina kirjallisuuskatsauksina Kasvun tuki -aikakauslehdessä. Koulutamme menetelmäarvioiden kirjoittajat katsausten tekoon. Järjestämme maaliskuussa koulutuksen, jossa opit arvioimaan psykososiaalisten menetelmien vaikuttavuus- ja implementointitutkimuksia ja kirjoittamaan systemaattisia kirjallisuuskatsauksia.

Koulutuspäivät järjestetään torstaina 16.3. ja 30.3. klo 12–16. Edellytämme osallistumista vähintään jälkimmäisenä päivänä.

Hae etäkoulutukseen 28.2.2023 mennessä tällä lomakkeella.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on ymmärrystä interventiotutkimuksesta. Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu tohtoreille ja väitöskirjatutkijoille. Muilta katsomme eduksi ymmärryksen tieteellisestä kirjoittamisesta.

“Koulutus oli selkeä eikä pohjatietoa menetelmien vaikuttavuuden arvioinnista tarvinnut. Kouluttajista jäi innostunut ja ystävällinen kuva, aikaa keskustelulle oli riittävästi ja materiaalit sain omaan käyttööni. Lämmin suositus!”, kommentoi eräs koulutuksen käynyt.

Paikkoja koulutukseen on rajoitetusti. Ilmoitamme valituille mukaanpääsystä heti maaliskuun alussa.

Koulutuksen käynneille katsauksen kirjoittajille maksamme katsauksen kirjoittamisesta palkkion. Katsausten kirjoittajat valitaan arvioitavan menetelmän ja kirjoittajien aikataulujen mukaan.

Mikäli kiinnostuit koulutuksesta, mutta aika ei sinulle sovi, ei hätää, järjestämme seuraavan koulutuksen loppuvuodesta.

Kasvun tuki on kansallinen toimija – osa Itlaa. Kasvun tuen tavoite on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden psyykkistä hyvinvointia lisäämällä tutkimusperustaista päätöksentekoa ja ammattilaisten näyttöön perustuvaa toimintaa.

Lisätietoja

Marko Merikukka, tiedeasiantuntija, 040 647 5565

Lotta Heikkilä, tutkimuskoordinaattori, 040 352 1323

etunimi.sukunimi@itla.fi

Kasvun tuki -aikakauslehti

Kasvuntuki.fi