Avainsana: Yhteisövaikuttavuus

Yhteisövaikuttavuus
Tuemme lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia lisäävän toiminnan uudistumista tutkimuksen avulla. Tavoitteena on lisätä lasten, nuorten ja lapsiperheiden pärjäävyyttä ja rakentaa sujuvaa arkea. Itla toteuttaa yhteisövaikuttavuustyötä yhdessä Oulun yliopiston kanssa.

Uutiset

Blogi
|
10.11.2022
Havainnoista tiedolla johtamiseen – sisältäpäin lähtevän muutoksen tukeminen
Paremmin yhteen toimivia ja oikea-aikaisia lasten, nuorten ja perheiden palveluja varten tarvitaan sekä ajantasaista tilannekuvaa että ennakointitietoa. Itlan Alueellisessa oppimisverkostossa on kehitetty tiedolla johtamisen tueksi tekoälyä hyödyntävä Näkymä-työkalu.
Blogi
|
11.10.2023
Yhteisövaikuttavuudella turvataan lapsen hyvä arki haastavassa tilanteessa
Perheiden haastaviin elämäntilanteisiin voi liittyä häpeää, stigmaa ja pelkoa. Lapset ja nuoret jäävät niiden varjossa liian usein yksin. Itlan tutkimusprofessori Tiina Ristikari rakentaa verkostoa, jossa yhteisö kannattelee, kun kotona on vaikeaa.
Yhteisövaikuttavuus
Blogi
|
19.12.2023
Translationaalinen tutkimus on osa havainto- ja palautelähtöistä kehittämistyötä
Työelämäprofessori Mika Niemelän johtama tutkijaverkosto vastaa hyvinvointialueiden ja kuntien keskuudesta nouseviin ilmiöihin translationaalisella tutkimuksella: valjastaen tutkitun tiedon käytännön ymmärryksen välineeksi.
Alueellinen oppimisverkosto
Yhteisövaikuttavuus

Podcast

Podcast
|
27.05.2020
Lapsuuden rakentajat podcast 2: Yhteisövaikuttavuus
Blog Archives Yhteisövaikuttavuus Itlan toisessa Lapsuuden rakentajat podcastin jaksossa keskustellaan yhteisövaikuttavuudesta. Miten lähiyhteisöt saadaan valjastettua lasten ja nuorten hyvän kasvun…
Yhteisövaikuttavuus

Tapahtuma

Tapahtuma
|
24.01.2024
Yhteisövaikuttavuus-luennot ja Alueellisen oppimisverkoston aamukahvit
Yhteisövaikuttavuustyön kolme kertaa kuukaudessa järjestettävät luennot ja kerran kuukaudessa järjestettävät Alueellisen oppimisverkoston aamukahvihetket jatkuvat myös vuonna 2024.
10.1.–29.5.2024
8.15–9.00 / 14.00–15.30
Teams
Alueellinen oppimisverkosto
Yhteisövaikuttavuus